5000 TL bütçe ile yayın bilgisayarı toplama

Kcavit444

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel ama o işlemciden tam performans almak için 2666MHz hızında ram gerekir.
Ryzen™ 5 1500X | High Performance Processor | AMD detaylar bu linkte işlemci için. Şöyle bir durum var SSD yok sistemde ve ayrıca işletim sistemi de yok. Aldığınızda işletim sistemini sizin kurmanız gerekecek. Mümkünse SSD alıp onun içine kurun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    46 KB · Görüntüleme: 376
CORSAIR Carbide Serisi Clear 400C Compact Pencereli MidTower ATX Siyah Kasa
MSI B350M MORTAR ARCTIC AMD Çipset Soket AM4 DDR4 3200MHz(OC) DVI HDMI DP Anakart

alın bu

Bu sistem alınmaz. Hadi hepsini geçtim bir OEM Key’e 500₺ verilmez. Kutulu lisans yerine 60-70₺’ye OEM Key alıp parçaları yükseltebiliriz. 1050 Ti ve 1500X’e 750W PSU çok fazla. 500W’ta yeter. İşlemcinin içinden soğutucu da çıkıyor H45’e gerek yok yani. RAM frekansları artması lazım. Orta düzey bir sistem için o kasa pahalı. Phanteks P400 işinizi fazlasıyla görecektir. O SSD diskten pek anlamam. Ama SATA girişli SSD alsanız da bir şey değişmez. Bunları uyguladıktan sonra elinizde yaklaşık 1000₺ kalıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı