5000 TL bütçe laptop önerisi

Bilbo

Femtopat
Katılım
26 Ağustos 2020
Mesajlar
37
Yer
Hell
Öncelikle selamlar. Ben internete girmek için kullandığım laptop dışında bir başka laptopa ihtiyaç duyuyorum ve bu laptopunda oyun ağırlıklı olmasını istiyorum, bana bu fiyat bandında öneri yapabilir misiniz?
 
Hocam bu fiyata alacağınız dizüstü bilgisaylarının çoğu özelliği benzer olur ve çok değişmez tasarım olarak hoş ve çok yeni nesil oyunlar oynamayacaksanız şuan için çok uygun bir bilgisayar.
ram yükseltmesi yapamayacağı için ileride yükseltmek isterse sorun çıkar. 1500tl daha ekleyebilirsen ekran kartı iyi olan bir laptop alabilirsin ama bu dönem fiyatlar artmaya başladı yine eğer acelen yoksa indirim kovala derim.
bunu takip ediyorum son zamanlarda fiyatı düşen ve yorumları iyi olan en ucuz gaming laptop sanırım.
 
Son düzenleme:
RAM yükseltmesi yapamayacağı için ileride yükseltmek isterse sorun çıkar. 1500TL daha ekleyebilirsen ekran kartı iyi olan bir laptop alabilirsin ama bu dönem fiyatlar artmaya başladı yine eğer acelen yoksa indirim kovala derim.
Bunu takip ediyorum son zamanlarda fiyatı düşen ve yorumları iyi olan en ucuz Gaming laptop sanırım.

Arkadaşım i7 ve 1080 Ti'li versiyonunu kullanıyor ve çoğu oyunda 200 FPS artı alıyor en yüksek grafiklerde CS:GO'da 350 FPS alıyor bu da 280 FPS civarında alır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı