5000 TL Bütçeye Oyun Sistemi

Üstelik nvidia titan z yide bayağı abarttı. 9000 tl mi ney bir fiyat çıkarttılar. 9000 bin tl'ye ekran kartı olarak onu alacağıma R9 295X2 alırım. Üstelik psu işinide hallederim. Tamam tartışmayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
üstelik nvidia titan z yide bayağı abarttı 9000 tl mi ney bir fiyat çıkarttılar 9000 bin tlye ekran kartı olarak onu alıcağıma R9 295X2 alırım üstelik psu işinide hallederim. tamam tartışmayalım
Tartışma konusu burda bitsin konu değişmesin, o fiyat inse bile dediğin gibi R9 295X2 ile aynı işi görüyormuş o kart bir sitede duymuştum. Ayrıca TITAN Z daha performanslı olsa bile 780 Ti dahi yetiyorken 100 FPS üstüne bu kadar para vermenin ne malumu var ki? İyi söyledin.

Bu arada konuyu açan arkadaş burada mı sistemi ne zaman alacaksın yoksa bizi boşuna mı uğraştırdın.

Bu arada konuyu açan arkadaş burada mı sistemi ne zaman alacaksın yoksa bizi boşuna mı uğraştırdın.

Aynen inşallah yalan söylemiyorsundur biz burada uğraştık.

Arkadaş çevrimiçi ama ne tür anlamadım, hiç bir şey söylemedi

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen inşallah yalan söylemiyosundur biz burda uğraştık

arkadaş çevrimiçi ama ne tür anlamadım hiç bir şey söylemedi
Arkadaşlar buradayım , şuan sadece sizi dinleyerek en iyi karara varmaya çalışıyorum , sistemi on gün içinde alacağım.

Arkadaşlar buradayım , şuan sadece sizi dinleyerek en iyi karara varmaya çalışıyorum , sistemi on gün içinde alacağım.
Ya @Silinen üye'ın yada benim yaptığım sistemi öneririm. Alınca da fotoğraflarını bizimle paylaşırsan seviniriz. Sonuçta 5000 TL lik bir sistem, merak ediyorum.

Bence bu senin istediğin şekilde bir bilgisayar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…