2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi, konsol ile pc arasında kaldım şu anki bilgisayarım çok eskidiği için YouTube, Discord kullanırken bile çok fazla kasıyor ondan dolayı yeni PC almaya daha çok yakınım gibi sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.
Başlıkta gördüğünüz gibi, konsol ile pc arasında kaldım şu anki bilgisayarım çok eskidiği için YouTube, Discord kullanırken bile çok fazla kasıyor ondan dolayı yeni PC almaya daha çok yakınım gibi sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Nisan 2021 #2 Xbox bence.
alpergkky06 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 141 Yer ev 17 Nisan 2021 #3 Xbox' ta yapabileceğin şeyler sınırlı ama PC' de herşey yapabilirsin o yüzden oyun performansı Xbox' a göre daha kötü olsa bile ben PC' yi seçerdim.
Xbox' ta yapabileceğin şeyler sınırlı ama PC' de herşey yapabilirsin o yüzden oyun performansı Xbox' a göre daha kötü olsa bile ben PC' yi seçerdim.
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #4 alpergkky06 dedi: Xbox' ta yapabileceğin şeyler sınırlı ama PC' de herşey yapabilirsin o yüzden oyun performansı Xbox' a göre daha kötü olsa bile ben PC' yi seçerdim. Genişletmek için tıkla... Ben de bu yüzden PC'ye daha yakınım.
alpergkky06 dedi: Xbox' ta yapabileceğin şeyler sınırlı ama PC' de herşey yapabilirsin o yüzden oyun performansı Xbox' a göre daha kötü olsa bile ben PC' yi seçerdim. Genişletmek için tıkla... Ben de bu yüzden PC'ye daha yakınım.