Başlıkta belirttiğim gibi aşağı yukarı 5 civarı bir laptop almak istiyorum. İş ve genel kullanım için. Fakat o parayı verdikten sonra oyun vs de ilgilenebilirim. Sadece fiyat performans önerisi almak istedim şimdiden teşekkürler.
5700 liraya monster abra a5 öneriyorum. Monsterı tercih etmemin sebebi müşteri memnuniyeti. Teknik servis olayına çok önem veren bir firma. Tabi tercih sana kalmış.
Oyun bilgisayarı serilerinde en yeni teknolojileri kullanan Monster, özelleştirilebilir gaming laptop modelleriyle oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim yaşatıyor!
HP 15-ec0006nt 8BP77EA en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! HP 15-ec0006nt 8BP77EA incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Dün 4749 tlye 1650li cihazı vardı Asusun ben de ondan aldım ama şimdi fiyatı 5.350 olmuş.Bence 11.11 ya da black fridayı bekleyin hocam yine o fiyatlara düşebilir.
Asus fx505gd bq108.Kesinlikle öneriyorum.Monster falan hikaye.Bu fiyata bulamazsın zaten bu özellikte bir cihaz.
Düzeltme:Cihazı 2 hafta önce 4699 tl'ye aldığımı belirtmek isterim.
@S4F4 Bu saatten sonra GTX 1050 içeren laptop alınmaz. GTX 1650 arasında neredeyse iki adet GTX 1050 performans farkı var. GTX 1050Ti bile GTX 1650'den biraz daha güçsüz kalıyor.