5000 TL civarı monitör önerisi

Bütçe
5000

Skrinss19

Picopat
Daha fazla  
5000 TL kadar bütçem var oyunlarda üzmeyecek kaliteli bir monitör arıyorum. IPS panel olursa daha iyi 165 Hz minimum olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Hocam 27 inçlik olan güzele benziyor ama Dell'e karşı biraz ön yargım var kullaniyor musunuz sorun yaşar mıyım?

Hocam bir tık üstünde bütçemin maksimum 5000 TL bütçem en fazla 5250TL'ye çıkabilirim.

Hocam 27 inçlik olan güzele benziyor ama Dell'e karşı biraz ön yargım var kullaniyor musunuz sorun yaşar mıyım?
Ben şansen kullanmıyorum ama alacak olsam Dell alırdım. Forumda da çok öneriliyorlar ve birçok konusu, incelemesi mevcut aratırsanız ulaşabilirsiniz. @Saint Lucia sanırım siz kullanıyordunuz.

Alacağınız monitördeki IPS panelin 1ms(GTG) süresine sahip olmasına dikkat edin.
Aksi takdirde ghosting problemi yaşarsınız. 1ms(MPRT) olmasına aldanmayın, pazarlama stratejisidir.
Aalcağınız monitörün kendi sitesinden veya epey üzerinden detaylı bilgiyi görebilirsiniz.
Bahsettiğim monitörlerden birine örnek.
Özellikle rekabetçi oyunlar oynuyorsanız maks 24" monitör almaya çalışın. Yoksa zorlanabilirsiniz.

Alacağınız monitördeki IPS panelin 1ms(GTG) süresine sahip olmasına dikkat edin.
Aksi takdirde ghosting problemi yaşarsınız. 1ms(MPRT) olmasına aldanmayın, pazarlama stratejisidir.
Aalcağınız monitörün kendi sitesinden veya epey üzerinden detaylı bilgiyi görebilirsiniz.
Bahsettiğim monitörlerden birine örnek.
Özellikle rekabetçi oyunlar oynuyorsanız maks 24" monitör almaya çalışın. Yoksa zorlanabilirsiniz.
Hocam aslında almışken 27 inç alayım diyorum ama 1080pde piksel piksel olur mu diye korkuyorum aslında

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı