![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
![]()
Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
![]()
BenQ Mobiuz EX2510S 24.5" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Mobiuz EX2510S 24.5" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Mobiuz EX2510S 24.5" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.306,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben şansen kullanmıyorum ama alacak olsam Dell alırdım. Forumda da çok öneriliyorlar ve birçok konusu, incelemesi mevcut aratırsanız ulaşabilirsiniz. @Saint Lucia sanırım siz kullanıyordunuz.Hocam 27 inçlik olan güzele benziyor ama Dell'e karşı biraz ön yargım var kullaniyor musunuz sorun yaşar mıyım?
Hocam aslında almışken 27 inç alayım diyorum ama 1080pde piksel piksel olur mu diye korkuyorum aslındaAlacağınız monitördeki IPS panelin 1ms(GTG) süresine sahip olmasına dikkat edin.
Aksi takdirde ghosting problemi yaşarsınız. 1ms(MPRT) olmasına aldanmayın, pazarlama stratejisidir.
Aalcağınız monitörün kendi sitesinden veya epey üzerinden detaylı bilgiyi görebilirsiniz.
Bahsettiğim monitörlerden birine örnek.![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Özellikle rekabetçi oyunlar oynuyorsanız maks 24" monitör almaya çalışın. Yoksa zorlanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.