konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 602 Çözümler 7 11 Ocak 2025 #11 Benim de bu ay monitör alma gibi bir planım var hatta kendime liste bile yapmıştım, fakat daha sonrasında bende ASUS'a karar kıldım. Bu ay sonu alacağım inşallah. Listemi atıyorum bir göz gezdirebilirsin. Dosya Ekleri IMG_3653.png 144,6 KB · Görüntüleme: 29 IMG_3652.png 194,5 KB · Görüntüleme: 29 IMG_3651.png 192,9 KB · Görüntüleme: 22
Benim de bu ay monitör alma gibi bir planım var hatta kendime liste bile yapmıştım, fakat daha sonrasında bende ASUS'a karar kıldım. Bu ay sonu alacağım inşallah. Listemi atıyorum bir göz gezdirebilirsin.
Aquilae Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #12 Einstein dedi: Kağıt üstü değerlere bakarak monitör alınmaz. ASUS TUF her iki monitörden de daha mantıklı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Peki ASUS monitörün bir ghosting veya kronik bir sıkıntısı var mı?
Einstein dedi: Kağıt üstü değerlere bakarak monitör alınmaz. ASUS TUF her iki monitörden de daha mantıklı gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Peki ASUS monitörün bir ghosting veya kronik bir sıkıntısı var mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #13 Aquilae dedi: Peki ASUS monitörün bir ghosting veya kronik bir sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok.
Aquilae dedi: Peki ASUS monitörün bir ghosting veya kronik bir sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok.
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 602 Çözümler 7 11 Ocak 2025 #14 Aquilae dedi: Peki ASUS monitörün bir ghosting veya kronik bir sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... İncelemesine bu videodan bakabilirsin istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aquilae dedi: Peki ASUS monitörün bir ghosting veya kronik bir sıkıntısı var mı? Genişletmek için tıkla... İncelemesine bu videodan bakabilirsin istersen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.832 Çözümler 6 Yer Ankara 12 Ocak 2025 #15 Einstein dedi: Herhangi bir sorunuz varsa yeni konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... açtım hocam konu bakabilir misiniz ?
Einstein dedi: Herhangi bir sorunuz varsa yeni konu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... açtım hocam konu bakabilir misiniz ?