5000 TL civarı TWS önerisi

Nuwandaa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. 5 bin TL civarı TWS kulaklık bakıyorum. Beğendiğim bir model olursa 6-6.5'e kadar da çıkabilirim. Anker marka bir ürün istemiyorum zira geçtiğimiz aylarda Liberty 4 NC modelini almıştım ve bir hafta içinde şarj istasyonu bozuldu. Servise gönderdim. 1 ay sonra geldi hemen hemen. Gelen cihazın sağ teki çalışmıyordu. Tekrar servise gönderip iade istedim. Hala paramı geri almaya çalışıyorum. Aradığım özellikler:
1- Kulağıma iyi oturması. Biliyorum bu biraz kişiden kişiye değişebiliyor. Ancak Liberty 4 NC'yi kullandığım kısa süre boyunca sürekli düzeltmek zorunda kaldım ve çok can sıkıcı bir durumdu.
2- İyi bir ANC performansı. Günde yaklaşık 3 saatim toplu taşımada geçiyor. Bu yüzden ANC performansı da önemli.
3- Yüksek ses. Sanırım Liberty 4 NC ile ilgili tek memnun olduğum nokta buydu. Sesi her zaman 2 tık altta kullanıyordum.
4- Ve son olarak sağlamlık. Kısa bir kullanımın ardından bozulacak ve genel olarak sık arıza çıkartan bir cihaz almak istemiyorum. (Anker örneğinde olduğu gibi)
Jabra Elite 8 active ve Elite 10 modelleri hoşuma gitmişti fakat bulmak mümkün değil. Galaxy Buds 3 Pro'ya bakıyorum. Kağıt üzerinde iyi fakat kronik olarak sorunlu olduğunu söyleyenler var o yüzden bilemedim. Hoşuma da gitti aslında. Ne diyorsunuz?
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı