Mouse Steelseries primeMerhaba arkadaşlar ben bilgisayarlardan pek anlayan biri değilim bu yüzden ekipmanlardan da anlamıyorum.
Bana ekipman (klavye, kulaklık, mouse) tavsiyesi verecek var mıdır?
Araştırmalarıma göre bu kulaklık iyiymiş galiba, sizce de öyle mi?
Bir de mouse pad olarak böyle bir şey düşünüyorum: PORGE Gaming Mouse Pad 90x40 Mouse Pad XXL Oyuncu Mousepad Siyah Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol. Bunlar hakkında iyi/kötü şeklinde bir bilgi verebilir misiniz?RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulaklık Siyah - Rz04-03240100-r3m1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Blackshark V2 X Kablolu Kulaklık Siyah - Rz04-03240100-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mouse ve klavye hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce ne almalıyım?
Bütçe: 5000 TL, 1-2K civari aşım olabilir. Teşekkürler.
Bütçe varken Mouse daha iyi olmalı.Mouse Steelseries prime
Kulaklık HS 80
Klavye RK61.
Ben 400 G 40 İPS bir mousten dünyanın en iyi sensoruna sahip bir mousea'a geçince fark hissetmedim.Pulsar X2 Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...shop.connectgame.com.tr CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
Bütçe varken Mouse daha iyi olmalı.
Sadece sensörden oluşmuyor mouselar.Ben 400 G 40 İPS bir mousten dünyanın en iyi sensoruna sahip bir mousea'a geçince fark hissetmedim.
Farkındayım skatez, ağırlık, ergonomi , malzeme kalitesi ve birsürü şey, bir sure sonra fark olmuyor SS prime şuan 800-1000 tl'lik Gloruislarla yarışabilicek seviyede aşırı F/P bir mouse.Sadece sensörden oluşmuyor mouselar.
Pulsar X2 Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...shop.connectgame.com.tr CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA
CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
Bütçe varken mouse daha iyi olmalı.
Farkındayım skatez, ağırlık, ergonomi, malzeme kalitesi ve bir sürü şey, bir sure sonra fark olmuyor SS Prime şu an 800-1000 TL'lik Gloruislarla yarışabilecek seviyede aşırı F/P bir mouse.
Hocam klavye mouse ve kulaklık icin 4.5k dusunmustum bunlar biraz ucuk gibi.