5000 TL ekipman önerisi

swishy7

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarlardan pek anlayan biri değilim bu yüzden ekipmanlardan da anlamıyorum.
Bana ekipman (klavye, kulaklık, mouse) tavsiyesi verecek var mıdır?
Araştırmalarıma göre bu kulaklık iyiymiş galiba, sizce de öyle mi?
Bir de mouse pad olarak böyle bir şey düşünüyorum: PORGE Gaming Mouse Pad 90x40 Mouse Pad XXL Oyuncu Mousepad Siyah Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol. Bunlar hakkında iyi/kötü şeklinde bir bilgi verebilir misiniz?

Mouse ve klavye hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce ne almalıyım?
Bütçe: 5000 TL, 1-2K civari aşım olabilir. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse Steelseries prime
Kulaklık HS 80
Klavye RK61.

Mouse Steelseries prime
Kulaklık HS 80
Klavye RK61.
Bütçe varken Mouse daha iyi olmalı.

mouse olarak bunu önerebilirim 650 IPS 2000Hz ve driver desteği ile çok iyi yağ gibi akıyor tabi eline uygun olur mu bilmem. 1899 TL

Ben 400 G 40 İPS bir mousten dünyanın en iyi sensoruna sahip bir mousea'a geçince fark hissetmedim.

Sadece sensörden oluşmuyor mouselar.
Farkındayım skatez, ağırlık, ergonomi , malzeme kalitesi ve birsürü şey, bir sure sonra fark olmuyor SS prime şuan 800-1000 tl'lik Gloruislarla yarışabilicek seviyede aşırı F/P bir mouse.

Hocam klavye mouse ve kulaklık icin 4.5k dusunmustum bunlar biraz ucuk gibi.

Farkındayım skatez, ağırlık, ergonomi, malzeme kalitesi ve bir sürü şey, bir sure sonra fark olmuyor SS Prime şu an 800-1000 TL'lik Gloruislarla yarışabilecek seviyede aşırı F/P bir mouse.

800 1000 TL bandındaki Glorious fareler berbatlar zaten. Onlarla kıyaslanabilecek seviyede olması önemli değil.

Hocam klavye mouse ve kulaklık icin 4.5k dusunmustum bunlar biraz ucuk gibi.

Peki sizce 2K bir monitör olarak ne almalıyım 10k altında olacak şekilde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…