xswordiz71
Hectopat
Daha fazla
Açıkcası ekipmanlar hoşuma gitmedi değil, fakat klavye pek içime sinmedi hocam.Yorumunuz için teşekkür ederim.Başka önerisi olan var mı?HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.706,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Açıkçası sıfır güzel webcam yok. 1300-1700 TL arasına ikinci el temiz Logitech C920 bulabilirseniz alın. Hiç bulamazsanız, Nuroum V11 var. Türkiye'de satılan yakın fiyattaki alternatiflerine göre daha başarılı en azından.
Mikrofon olarak Seiren Mini öneririm, giriş seviyesi içerik üreticileri için gayet uygun.
Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Seiren Mini Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 1.491,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Merhaba arkadaşlar, çok uzatmadan hemen konuya geçiyorum izninizle, 5 bin TL bütçem var istediğim ekipmanlar aşağıda.
Klavye (mekanik olmasını istiyorum).
Kamera (webcam için PC'ye takacağım).
Mikrofon (sosyal medyaya içerik üretiyorum).
Kulaklık (ses kalitesinin ve dayanıklığının biraz sağlam olmasını temenni ederim, bir önceki kulaklığım 1 metreden aşağı düşmüştü ve hem sağ tarafı ses vermiyordu, RGB'leri bir daha yanmamak üzere söndüve temassızlık yapıyor.)
Aslına bakarsanız bunun nedeni işte klavye sesini beğenmedim, orasını burasını beğenmedim değil hocam, sadece içime sinmedi.İndirim için ise üzüldüm.Nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum fakat önerdiğinize göre güzel bir üründür, maalesef indirim bitmişRica ederim, neden hocam?
Aslında dün HyperX Alloy Origins 1500 TL civarıydı ama indirimi bitti, yakın fiyatta buna benzer klavye bildiğim kadarıyla yok.
Önerileriniz için teşekkür ederim hocam fakat bu klavye gerçekten pahalı, eğer bu fiyata bunu alırsam diğer ürünleri alamam.Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Darmoshark K8 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Blackshark V2X ve düzgün bir ses kartı mikrofon ve kulaklık işinizi çözecektir.
İlerleyen zamanlarda gene mikrofon almak isterseniz Fifine a8 alın derim.
Kulaklığın mikrofonunu kullanırsınız dedim ama webcam kısmını görmemişim.Aslına bakarsanız bunun nedeni işte klavye sesini beğenmedim, orasını burasını beğenmedim değil hocam, sadece içime sinmedi.İndirim için ise üzüldüm.Nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum fakat önerdiğinize göre güzel bir üründür, maalesef indirim bitmiş
Önerileriniz için teşekkür ederim hocam fakat bu klavye gerçekten pahalı, eğer bu fiyata bunu alırsam diğer ürünleri alamam.
Hocam sizce bu önerdiğiniz kamerayı mı almalıyım yoksa https://www.amazon.com.tr/dp/B09ZV2...wl_lv_ov_lig_dp_it_im&th=1&tag=technopattr-21 bunu mu almalıyım?Kulaklığın mikrofonunu kullanırsınız dedim ama webcam kısmını görmemişim.
Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) 5 Pimli Çalışırken Değiştirilebilir Kompakt Klavye, PBT Çift Atış Cherry Keycaps, ISO-DE Düzeni Programlanabilir Makrolar( Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Ak
En ucuz Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun Klavyesi Çoklu Modlar (BT5.0/2.4Ghz/Type C) 5 Pimli Çalışırken Değiştirilebilir Kompakt Klavye, PBT Çift Atış Cherry Keycaps, ISO-DE Düzeni Programlanabilir Makrolar( fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Akko 5087B Plus Ufuk Mekanik Oyun...www.akakce.com
Redragon Fobos GW600 Mikrofonlu Webcam Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Fobos GW600 Mikrofonlu Webcam fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Fobos GW600 Mikrofonlu Webcam özelliklerini incele, 669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Testlerine bakabilirsiniz hocam. Eğer testleri iyiyse alınır buda gayet.Hocam sizce bu önerdiğiniz kamerayı mı almalıyım yoksa Amazon.com.tr bunu mu almalıyım?