5000 TL ekran kartı önerisi

kaizenq

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Geçen günlerde tavsiyelerinizle bir bilgisayar aldım beğendim. Bende tekrar danışmak istedim.
Arkadaşım ekran kartı arayışında maksimum 5000 TL bütçesi varmış. (arkadaşım kayıt olmada sorun yaşadı o yüzden onun yerine yazıyorum)
Arkadaşımın sistem özellikleri:
AMD Ryzen 5 2600.
8 GB RAM.
Arkadaşımın şu anki ekran kartı NVIDIA GeForce GT 740.
Bu sistemde darboğaz çalışma yapmayacak bir ekran kartı önerir misiniz? Maksimum bütçesi: 5000 TL.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Geçen günlerde tavsiyelerinizle bir bilgisayar aldım beğendim. Bende tekrar danışmak istedim.
Arkadaşım ekran kartı arayışında maksimum 5000 TL bütçesi varmış. (arkadaşım kayıt olmada sorun yaşadı o yüzden onun yerine yazıyorum)
AMD Ryzen 5 2600.
8 GB RAM.
Bu sistemde darboğaz çalışma yapmayacak bir ekran kartı önerir misiniz? Maksimum bütçesi: 5000 TL.
(2.el)
Ucu ucuna yetse bile o bütçeye en uygun RX 6600 ve ARC A750 ikilisi. O bütçede başka kart tercih etmek mantıklı olmaz, zaten 8 GB RAM ile pekte bu iki kartın hakkını veren oyunda oynayamaz. Ucuza kapatmak istersede 3000TL'den daha aşağıya GTX 1070 veya 1660 ailesi oluyor, onun dışında 3500 civarı RX 5600XT. Şahsen RX 6600 önerim.

Bu kartlara sıfır parası verilmez, 2.el de 2-2.5TL'lik kartlar.

(2.el)
Ucu ucuna yetse bile o bütçeye en uygun RX 6600 ve ARC A750 ikilisi. O bütçede başka kart tercih etmek mantıklı olmaz, zaten 8 GB RAM ile pekte bu iki kartın hakkını veren oyunda oynayamaz. Ucuza kapatmak istersede 3000TL'den daha aşağıya GTX 1070 veya 1660 ailesi oluyor, onun dışında 3500 civarı RX 5600XT. Şahsen RX 6600 önerim.

Bu kartlara sıfır parası verilmez, 2.el de 2-2.5TL'lik kartlar.
Dostum 2.el alabilir ama bence o işlemciye uygun ekran kartları.
.

Dostum 2.el alabilir ama bence o işlemciye uygun ekran kartları.
.
R5 2600 güçsüz bir işlemci değil. GTX 1650'yi DDR3 sistemlerle bile besleyebilirsin. RX 6500XT ise PCI 4.0 beğenen bir kart.

AMD Ryzen 5 2600.
8 GB RAM.
Ram anakart ekran kartı DDR ve ram CL değeri de düşünülmeli.Ram en az 16 GB olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı