KütahyaliNpc10 Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ağustos 2023 #1 Merhaba, elektrogitar için çok bütçem yok. (5000 TL) Birkaç tane seçtim ama pek anladığım bir konu değil, HSS ve sıfır olmasını düşünüyorum. MADISON MEG-2BIV ELEKTRO GİTAR - Cangöz Müzik MADISON MEG-2BIV ELEKTRO GİTAR,fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Cangöz Müzik'de. cangozmuzik.com.tr Bu gitarı beğendim 5 yollu swtichi var, rengini de çok sevdim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Merhaba, elektrogitar için çok bütçem yok. (5000 TL) Birkaç tane seçtim ama pek anladığım bir konu değil, HSS ve sıfır olmasını düşünüyorum. MADISON MEG-2BIV ELEKTRO GİTAR - Cangöz Müzik MADISON MEG-2BIV ELEKTRO GİTAR,fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Cangöz Müzik'de. cangozmuzik.com.tr Bu gitarı beğendim 5 yollu swtichi var, rengini de çok sevdim.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.457 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 27 Ağustos 2023 #2 Alın. Yeni başlıyorsanız işinizi görecektir.