5000 TL F/P monitör önerisi

Bütçe
5000
Hocam ben ne kadar istersem
Yakindan kullaniyorsaniz kucuk cok daha iyidir. Hem gozu az yorar, hemde daha iyi goruntu kalitesi olur bakis acisi yuzunden.

Monitorle aranizdaki mesafe yaklasik ne kadar?

Sadece çok küçük gelir diye korkuyorum. Sadece oyun olarak düşünmeyin.

Film izlenebilir ya da iki ekran çalışmak gerekebilir o zaman ufak monitörde pek bir şey olmuyor

İki ekran derken ekranı ikiye bölmekten bahsediyorum hocam.

O zaman 27" bakabilirsiniz. Aceleniz yoksa bekleyin @Saint Lucia hocam yarin cevap verir buyuk ihtimalle.

Birden çok gaza geldim. Her an satın alabilirim

ACER UM.HV2EE.X01 MON Nitro Monitör, VG272X, 27", 1920X1080, 1ms/DP, HDMI, Siyah

Şu an satın aldım hocam. Umarım hocalarım da bu yönde karar veriri.

En kötü iade edersiniz dediğim gibi Amazon ne için iade ettiğini bile sormuyor direk iade alıyor.

En kötü iade edersiniz dediğim gibi Amazon ne için iade ettiğini bile sormuyor direk iade alıyor.
Hocalarım hala yazmadı

Son düzenleme:
@meraklı7725 Dostum konuyu baştan sona okudum. 27 inç monitörde kararlısın onu anladım.
Belki bir milyon kez demişimdir. Yine diyorum. İyi okuyun.
27 inç monitörde piksel sayma mevzusunu artık kapatın arkadaşlar.
Bu durum monitör modeline göre, panel kalitesine, teknolojisine, markasına, renk sayısına, bit rengine, renk gamutlarına kadar uzayan bir konu.

Burada önerdiğimiz 27 inç monitörleri test edip sunuyoruz. Eğer siz monitöre 10-15 cm yakından bakmaksanız piksel miksel görmezsiniz. Bu konu burada kapansın.

Öneri olarak 27 inç'te Acer Nitro XV272Sbmiiprx Monitör bu Acer'ı öneriyoruz. Fakat eleştirimi de yapmak istiyorum. Geçen arkadaşım aldı gidip kurulum ve testini yaptım. Renkler canlı, oyunlar akıcı fakat siyahları ortalamanın altında kalıyor. Çok parlatıyor.
Hep önerdiğim ve sevdiğim markanın Dell 27" G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR (zaten önerildi konuda) monitörünü öneriyorum.
Buyur alan ve aktif olan bir arkadaşımız. İnceleme: Dell 27″ G2722HS 165Hz IPS monitör incelemesi
Daha fazla monitör önermeye gerek yok. 24 inç'e düşersen AOC öneririm. Renk kalitesi tartışılmaz iyi. Diğer türlü konu sapıyor.

Hocam öncelikle yaptıptığınız değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Acer'i hemen iade ediyorum ve bunu alıyorum. Naçizane tek sorum olacak. Sistemim altta yazıyor ve eğer biraz daha çıkarsan daha güzel bir şey alabilirsin diyor musunuz? Yoksa burada kal dostum gibi bir öneriniz var mı? Fps takıntım yoktur bu hrz'den sonrası çok umurumda değil hocam.

Galiba bu kal demek

Son düzenleme:

Dostum senin sistem FPS oyunlarında 240Hz monitöre bile uyum sağlar. Fakat bütçe karşılamıyor.
Şimdi sen hangi monitörü sipariş ettin? Gösterebilir misin? Başka alternatif önermeyeceğim çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…