5000 TL F/P monitör önerisi

Bütçe
5000
Hocam şu an iade sürecindeyim, Acer için.

Ben biraz daha renk doygunluğu açısından korkuyorum. Dell'den şüpem yok ama dediğim gibi biraz üstünde F/P bir ürün öneririseniz ya da kal derseniz ona göre davranacağım.

Hocam şu an iade sürecindeyim, Acer için.

Şu bir anda yıldızı parlayan Acer'ı almışsın. Yeni gördüm. Açıkçası ben o monitörü henüz test etmedim. Acer bu monitörün pivotsuz hali senin sipariş ettiğin. Üzmeyebilir. Dilersen bir şans ver. Ben hala Dell'i üstün görüyorum. Fakat forumda teknik konuları paylaştığım (Rory) hocamın bilgisine göre Acer'ın panel tepkimesi daha iyiymiş. Ben ufak değerleri normal kullanıcının anlayabileceğini düşünmüyorum. Eğer amaç yüksek Hz ise iade etme. Diğer faktörler önemliyse 165Hz seni üzmez Dell alabilirsin.

Hocam iade ettim

Hocam geri aldım. Elime bir gelsin göreyim ondan sonra sevmezsem zaten Amazon güvencesi. Sizi de çok yordum, teşekkürler, iyi sosyaller dilerim.

@Saint Lucia

Son düzenleme:
Hocam iade ettim

Kararsız kalacak bir durum yok dostum.
Bak Dell G2722HS Review detaylı incelemesi mevcut.
Monitör konusunda çok takıldığımız "overshoot" hata oranı %0. Sadece Acer'ın ms değeri ezberim de yok 3 ms'ydi galiba. Bu 5ms. Yani anlayacağın bunu senin gözün anlamaz.

Hocam geri aldım. Elime bir gelsin göreyim ondan sonra sevmezsem zaten Amazon güvencesi. Sizi de çok yordum, teşekkürler, iyi Sosyaller dilerim.

Dediğim gibi şans ver. Eğer beni bekleseydin aldırmazdım. Fakat almışsın. Amazon'un iade politikası iyidir. Buraya dönüşünü yaparsın.

Hocam bu indirim gerçek bir indirim mi? Elimdeki Acerden iyi mi? %46 indirim abartı gibi geldi?

@Saint Lucia

Hocam ben monitörümden memnunum ya. Hem iade sürecine girsem en az bir hafta sürer. O zamana kadar da fırsatı kaçırırım.

Son düzenleme:
@meraklı7725 hocam monitörden (doğru anladıysam acer 272x) memnun musun, renk kalitesi nasıl? 240hz modu sadece vrb açıkken mi çalışıyor yoksa freesync açıkken parlaklık kısılması olmadan 240hz kullanabildiniz mi? az önce sipariş verdim yardımcı olabilirseniz sevinirim, fotoğraf atma imkanınız varsa monitörün renk kalitesini gösteren bir fotoğraf da çok yardımcı olur.

Hocam bu indirim gerçek bir indirim mi? Elimdeki Acerden iyi mi? %46 indirim abartı gibi geldi?
Öncelikle, 2 monitör arasında dağlar kadar fark yok. Elindeki Acer, VG272X rekabetçi oyunlar için daha iyi olur ama ergonomisi kötü. Lenovo Y27-30 modelindeki indirim gerçek ama %46 değil tabiiki. Normal piyasası 5500-6000 ₺ civarı.

Öncelikle, 2 monitör arasında dağlar kadar fark yok. Elindeki Acer, VG272X rekabetçi oyunlar için daha iyi olur ama ergonomisi kötü.
sağlık olsun hocam ben yine de güzel bir satın alım yaptım

Hocam merhaba sen ve konu sahibi, aldınız mı acaba bende bugün Acer VG272X siparişi verdim overclockla 2kya çıkıyormuş tabi orjinal 2k gibi olmak ama performansı olur yine ve benim ekran kartım Nvidia bu yüzden gsync var diye bunu tercih ettim birçok olumlu yönü var eğer deneyimlediyseniz yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…