5000 TL Gaming Notebook Tavsiyesi

Lenovo tabiki daha iyi hem 700 gram daha hafif hemde 16 gb ram var fiyatına değer sana önerim lenovo'yu alman ve kendi önerim ACER AN515-51.

Lenovo tabiki daha iyi hem 700 gram daha hafif hemde 16 gb ram var fiyatına değer sana önerim lenovo'yu alman ve kendi önerim ACER AN515-51.
Acer’e nedense biraz ön yargılı yaklaşıyorum ve söylediğiniz modelin işlemcisi 7.nesil ama ekran kartının 1050ti olması da güzel bir etken, çok kararsız kalıyorum açıkçası.

Hocam aynı dertten ben de muzdaribim, 5000 TL bütçe var deli gibi PC arıyorum ama sonuca ulaşmak ne mümkün.
Asus un ekranlarinin ve yapı malzemelerinin kötü kalitesi
HP nin hala güncel sıcaklık sorunu ve ekran dayaniksizligi
bu markaları elememe sebep oldu.
Şimdi Asus a ne fırça atıyorsun diye sorarsan fx553ve gibi modeller tek fanlı olduğundan ısı konusunda başarısızlık yasaniyormus.
Yeni modelleri de pek övebilene rastlayamadım. Hele ki HP Pavilion gaming 15 de yükselmiştim fakat tavsiyeler üzerine ondan da vazgeçtim. Ekranın kolay bükülmesi ekranın çabucak zarar görmesi için birebir etken dediler ki ekranı gün içinde kapatıp açışın çok ise senin için de yaramaz bir makine.
Şu an düşündüğüm en olası model " Monster Abra A5 v13.1.1. " ssdsini geliştirip öyle almayı düşünüyorum ki daha önce kullanma şansım oldu ki tatmin edici düzeyde malzeme kalitesi vardı. Hem de servis bakımından iyi olduğunu çoğu insan yöneliyor. Eğer ben öğrenciyim okul için programlar ve birkaç oyun oynarım diyorsan bence sana da uyar bu makine.

Legion Y530 u baya iyi duydum. Eğer alabilme şansın varsa kaçırma derim.

Dostum Asus’un tek fanlı modelini direk geç zaten fakat benim ilk mesajda attığım bilgisayar çift fanlı ve 1tb hdd+256 gb ssd’ye sahip. Ben monsterin v13.1.1 modelini almayı düşünmüyorum. Monster alırsam v13.3 modeline bakarım GTX1050TI fakat onda da sadece 240gb ssd var ve bu yetersiz kalabilir Ben Asus veya Lenovo’ya yakınım şu an Asus kalitesinden şüphem yok.

Alternatif olarak GF63 modeline bakabilirsiniz. Tasarım + soğutma konularında iyidir.

https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...ar-p-HBV00000DFSEL?magaza=Hepsiburada[/QUOTE]
bilgisayar-p-HBV00000DFSEL?magaza=Hepsiburada[/URL]
MSI kalitesine diyecek lafım yok elbette ki çok kalitelidir fakat ekran kartının 1050 ve bilgisayarda SSD bulunmayışının önemli eksiler olduğunu düşünüyorum. Alınabilecek en iyisinin hangisi olacağına karar vermek çok zor, yardımlarınız benim için çok kıymetli.
Ve aynı zamanda ekran kartı 1050’nin performans olarak düşük modeliymiş...
Şu anda bu makineye yakınım. Abra A5 V13.3.3 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…