5000 TL Gaming Sistem Toplama

Eğer monitörleri yan yana koymazsanız farkı göremezsiniz. Ben 75 Hz'den 144 Hz'e geçince şok olmuştum. Tekrar 75 Hz denedim ve sanki bütün her şey kasıyordu. Ancak eğer 144 Hz monitör almasaydım bunları yaşamayacaktım. Özetle 60 veya 75 Hz yeterli olur. Ancak bir kere 144 Hz'e bulaşırsanız bir daha geri dönüşü zor olur

Fiyat: 5.184,34

İncehesap ve teknolojipazar ağırlıklı topladım. Bildiğim en güvenilir ve hızlı 2 site stokların güncelliğini sorarak gönül rahatlığıyla sipariş verilebilir. hepsiburada, n11, gittigidiyor tarzı paramızın garanti olduğu siteler dışında.

5000TL'yi aşamam dersen sıkıştırırız yine RTX 2060'ı anakarttan kısıp ama sonradan M2 takma şansın kalmaz M2 slotsuz anakarta.

Kasa dışında iyi bir sistem RTX 2060 İntel 9. serisi bir sisteme plastiğin yüksek olduğu güven vermeyen bir kasa bana kalırsa. RTX 2060 koyabilmek için bu kasayı seçmişsiniz ucuz dahili fanı yüksek ama dediğim gibi üst seviye sistemde bir iki tık altta kasa olmuş. Eğer bütçe 5300 vs olsaydı RTX 2060 altı bir sistem yakışmazdı. Fakat 5000 TL bütçede vatan bilgisayarın hala nasıl öyle bir sistem koyduğuna şaşırdım. Teknobiyotikte mesala avantajlı sistem çıkartıyor ama bir yerlerden sürekli kısarak yapıyor. Yok 2600 işlemciye a320m b350m anakart yok 500w psu dark kasaları vazgeçilmez. İncehesap hazır sistemler gamepower psu kasadan geçilmiyor. İtopya twitchte piyasa yaptı fiyatları uçurdu. Vatana pahalı derdik ama sistem gerçekten iyi fiyattan çıkmış ve bu fiyat bandında rakipsiz derim ben.

hocam amd Ryzen 5 2600 gtx 1660 ti sistem 4900 tl bunu almıyıp intel i5 işlemciyi mi seçmeliyim ama amd ile alıcağım verim daha yüksek gözüküyor sonuçlarda
hocam muhtemelen
AMD R5 2600-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B450M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM - Vatan Bilgisayar

alıcam ve o kadar güzel anlatmışsın ki monitörde ki HZ muhabbetini öncelikle gerçekten teşekkür ederim bu sisteme alıcağım monitörüde ona göre seçeceğim önerin var mıdır peki ?
hocam bu sistemi toplarken yalnız taksitli yapıcağım için efsane bir vade farkı ödüyeceğim

bu sistemle arasındaki tek fark ekran kartı diye dünüyorum ama doğru mu
ve eğer ki bütçeyi 5300 civarına çıkarırsam daha iyi bir sistem mi toplarız ?

Son düzenleme:
Ben Vatan OEM bölümünde çalışıyorum. O AMD'li sistemden 4-5 tane topladım teslim ettim. Kasa olarak da Xigmatek Glare 7A çok başarılı bulduğum ve önerdiğim bir kasa. Sistemin performansı da gayet güzel. Al geç hiç düşünme. Bu arada Ziraat kartına 12 taksit seçeneği de geldi Vatan'da. 12 taksitte bir ek oluyor tam olarak incelemedim gerçi ama 300 lira gibi bir vade farkı oluyor. Diğer türlü peşin fiyatına 6 taksit oluyor. Her mağaza bir değil tabiki ama biz mağazada her türlü yardımda bulunuyoruz, hatta yeri geliyor müşterinin evine bile gittiğimiz oluyor. Bir sorun çıktığında biz de kurcalıyoruz, ancak çözemediğimiz durumda servise gönderiyoruz. az bir fark için Vatan'ın güvencesinden vazgeçme derim. Ama yine tekrarlıyorum her mağaza bir değil.

Kardeşim sivastan alıcam eğer tanıdığım kimse varsa yardımcı olabilecek çok iyi olur ama onun haricinde amd li sistemi alıcam muhtemelen bende sistem üzerinde bayinizde ssd de ve ramda değişiklik yapabiliyor muyuz peki bir bilgin var mı ?

İşe gireli 4 ay oldu ve ben Bandırma mağazasındayım, henüz o kadar tanıdığım olmadı. Bu hazır sistemlerde değişiklik yapılamıyor malesef. Kombin şeklinde alındığı için fiyatını uygun tutuyor Vatan. Tek bir parçayı değiştirmek istediğimizde tüm kasayı iptal ediyor sistem. Üzerine ek yapılabiliyor ama listedeki donanımlar değiştirilemiyor malesef. Yani ek ram veya ssd ekleyebilirsin ama listedekileri çıkaramazsın.

Ryzen de alabilirsiniz ileriye dönük olur.

anladım kardeşim teşekkür ederim çok sağol

İslemciyi 2600x degilde 2600
Ekran kartinida 1660 ti ile degistirirsen istedigin butceye gore guzel bi toplama olacaktir.
Yanliz yukarida arkadaslarin paylastigi hazir intel sistemide cok guzel.
Amd sistem genelde ileriye donuk sistemler icin tercih ediliyor haberin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…