5000 TL GTA 6 için sistem toplama

tunahand3405

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben şu çıkacak GTA 6 için kasa toplamayı düşünüyorum. Ucuz ve kaliteli olmasını çok istiyorum. Nasıl bir sistem toplamalıyım? Hazır sistem mi yoksa tek tek toplama mı olmalı? Bütçem 5000 TL şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, ben şu çıkacak GTA 6 için kasa toplamayı düşünüyorum. Ucuz ve kaliteli olmasını çok istiyorum. Nasıl bir sistem toplamalıyım? Hazır sistem mi yoksa tek tek toplama mı olmalı? Bütçem 5000 TL şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Daha çıkış tarihi belli olmayan bir oyun için PC toplamanız saçma.

GTA 6'nın sistem gereksinimlerini bilmiyoruz, ne zaman çıkacağını da bilmiyoruz. Ama tek tek toplamak en mantıklısı olur.
5180 TL. Bütçeyi biraz aşabilirseniz böyle bir sistem en iyisi olur. Aşamazsanız ekran kartını bununla değiştirin. 4800 TL tutuyor, isteğe göre SSD de yükseltilebilir.

Çok teşekkür ederim. Sağ olun.
Çok teşekk.

GTA 6'nın sistem gereksinimlerini bilmiyoruz, ne zaman çıkacağını da bilmiyoruz. Ama tek tek toplamak en mantıklısı olur.
5180 TL. Bütçeyi biraz aşabilirseniz böyle bir sistem en iyisi olur. Aşamazsanız ekran kartını bununla değiştirin. 4800 TL tutuyor, isteğe göre SSD'de yükseltilebilir.

Çok teşekkür ederim. Fakat bu sistem ile Red Dead Redemption'da oynayabilir miyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı