Dostum Sinerji sitesinden böyle bir sistem topladım, aynısını almayı planlıyorum, sadece SSD'yi iptal edip HDD yi 2TB alacağım, SSD bende mevcut çünkü. Şimdiden hayırlı olsun yeni sistemin Eki Görüntüle 274865
MSI 1060 yerine ASUS 1060 koydum hem anakart ile uyumlu (aynı marka anlamında yani) hem de frekans hızı daha yüksek ve daha ucuz yanlış yapmadım değil mi ?
Gerçekten güzelmiş ama ayrı alırsam ben birleştirmek zorunda kalacağım. Arkadaşım kendi topladı ve sancılı bir süreç, UEFI kurulumlu hazır ve nazır bir şekilde getireceklerini düşününce de cayıyorum biraz farklı siteden almaya.
Bir de kafama takıldı CMK16GX4M2B3000C15 ile CMK16GX4M2B3000C15R arasında bir fark yok değili mi ? Ordaki R harfi RED'i temsil ediyor sanırım. Kasa siyah beyaz olacağı için RAM'i de siyahından alayım diye düşündüm aynı fiyat sonuçta.