Öncelikle işlemciyi kısamam, sistemden yeri geldiğinde render alıcam. Arkadaşın belirttiği fiyatlar ile toplam 4.680 TL oluyor. Açıkçası bütçemi gtx1070 ile zorlamak istemiyorum. Kablosuz kullanmak zorundayım internet 2 katlı binada ortak olduğu için. Kasa konusuda hoşuma gittiği için bunu seçtim. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Öncelikle işlemciyi kısamam, sistemden yeri geldiğinde render alıcam. Arkadaşın belirttiği fiyatlar ile toplam 4.680 TL oluyor. Açıkçası bütçemi gtx1070 ile zorlamak istemiyorum. Kablosuz kullanmak zorundayım internet 2 katlı binada ortak olduğu için. Kasa konusuda hoşuma gittiği için bunu seçtim. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Masaüstü açısından Wi-Fi yanlısı değilim. O nedenle pek kabul etmem, ancak madem arkadaşta bir sorun yok, kullanabilir. Ayrıca bu konuyu dağıtmak anlamına gelmez. Alt tarafı bir harfi düzelteceksiniz, zor bir şey değil .
Ya valla şuan Wi-Fi tam çekiyor. Açıkçası bir sıkıntı çıkarmadı bana. İnternet hızı falan da iyi. Memnumum kısacası. Kablolu daha sağlıklı fakat uğraşacak vaktim yok.