UmuTKaplaN

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 5000 TL, duruma bağlı olarak 200-300 TL daha çıkabilirim. Ekran kartı mümkünse ASUS GTX1070 ROG STRIX 8GB GDDR5 256Bit DX12 Nvidia GeForce olursa sevinirim. Ve Intel i5 işlemci istiyorum. Ayrıca unutmadan Vatan Bilgisayar'ın mağazasından alabilirim. İnternet sitelerine pek güvenim yok, veya bildiğiniz güvenilir bir site varsa açıklarsanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten alışveriş günümüzde güvenlidir. Çoğu alışveriş sitesi sorunsuz şekilde parçayı temin ediyor. Sinerji, TeknoBiyotik, HepsiBurada gibi sitelerden alışveriş yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz. Ayrıca incehesap, WebdenAl gibi sadece internet üzeri satış yapan sitelerde güvenilir ve en uygun fiyat garantisi sunuyor.

Önerebileceğim sistem budur. Tüm parçalar birbirleriyle uyumludur.

K.b güzel sistem toplamışsın fakat eklemeyi unutmuşum monitör dahil olacak :/ BenQ XL2411Z bir monitör alıcam

Siteye girip, pc sihirbazına girin ve benim seçtiğim ürünlerin aynısını seçin, daha sonra sepete ekleye tıklayın, sağ aşağıda genel toplamda fiyatı göreceksiniz. Şuan Asus monitörlü olan sistemi topladım ve yine 5524 lira tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…