5000 TL GTX 1080 Sistem Toplama

Daha fazla  

NZXT S340 Elite Siyah ATX Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Böyle 2736 TL yapıyor. Ekran kartı olarak çok arada kaldım. Aklımda 3 model var sizce hangisini tercih etmeliyim? İleride 8 GB RAM vs HDD eklemeyi düşünüyorum. Anakart olarak Gaming 3 ama küçük boyutlu. Sizce biraz daha para verip Gaming modelini almalıyım o büyük boyutlu. Fakat Gaming 3 daha iyi diye biliyorum. Bu arada MSI, ASUS pahalı diye seçmiyorum GTX 1080 ekran kartı için soğutma fark ediyor baya diye biliyorum.
  • Evga GTX 1080 FTW Gaming
  • MSI GTX 1080 Gaming X
  • Asus GTX 1080 Rog Strix
Bu sistemden daha iyi önerisi olan var mı?

@Nazım Paşa @Emircan Gençler @KralGS @Neurevt @112163

güncel.

SLİ yapmayacaksan PCI kartlar kullanmayacaksan küçük olanı al bence hem sempatik duruyor fazladan PCI soketi dışında farkları yok bazılarında M2 soketi olmuyor sadece.

SLİ yapmayacaksan PCI kartlar kullanmayacaksan küçük olanı al bence hem sempatik duruyor fazladan PCI soketi dışında farkları yok bazılarında M2 soketi olmuyor sadece.
Temper cam olduğu için kötü duracağını düşünüyorum. Sizin bu bütçe için daha iyi bir sistem öneriniz var mı?

Dengeli bir sistem kurmuşsun bence PSU nu modüler olan bir psu ile değiştirebilirsin 350₺ civarı 600-650w psu lar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…