5000 TL GTX 1080 Sistem Toplama

Nanokatalog'dan aldığınız ürünler (global garantisi olmayanlar) yurt dışı garantili. Sen Nanokatalog'a gönderince kargo parası vermiyorsun ama onlar kapatıp giderse (sanmam) yurt dışına göndermen gerekecek. Bunu bir düşün.
Görüntüsü hoşuna gidiyorsa 50 TL'ye değer derim. Onun dışında RAM 16 yapılmalı. Sonra 1080 bulunduran bir sistemle takılma yaşamak istemezsin.

3 ay sonra bursum yatacak o zaman 8 GB daha ekleyeceğim. 8 GB sınır olsa bile Batllefied 1 takılma yapmıyor testlerde. Nanokatalog'un kapatacağını sanmıyorum. Hele bir de garantilik bir olay olacağını sanmıyorum. Ekran kartını o yüzden Amazon'a bıraktım. Gaming 3 Gaming farkı nedir? Ses kalitesi farkı bariz midir?

Aralarındaki en iyisi ftw.

Temper cam olduğu için kötü duracağını düşünüyorum. Sizin bu bütçe için daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
Güç kaynağını çıkarıp S340 elite kasa alırsan ekstra kasaya para ödemezsin. Kart olarak MSI GTX 1080 Gaming X al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…