5000 TL GTX 1080 Sistem Toplama

Ses yongaları, kaliteleri aynı. İkisi arasında önemsiz birkaç fark bulunuyor. Saymaya üşeniyorum. En basitinden B350 Gaming'de CF, B350M Gaming 3'de CF desteği yok.

O seviyedeki anakartların ses yonlarındaki farkı anlayamazsınız. Bence arakadaşın garantiyle işi olmayacak kyk dan burs alabilecek kadar şanslı bir insanmış

Msı modelini asla önermem daha önce çok msı ekran kartı kullandım çoğuda cok ısınıyordu şuan asus strix 1080 kullanmaktayım gerçekten çok serin ve sessiz evga da alırsan seni pişman etmeyecektir

Banım vardı cevap veremedim sebebi soğutması daha iyi bide saat hızı biraz daha yüksektir.

Soğutması daha mı iyi ? Cidden şaka gibisiniz msı gtx 1070 kullandım kart alev topuydu oyunlarda 73 76 derece arası gidip geliyodu

Zaten o civarlarda seyretmesi gerekiyor. Eğer bu durumdan hoşnut değilseniz fan hızını arttırın.

Asus strix 1080 e geçiş yaptım 60 dereceyi geçmiyor diğer markalarada bakabilirsiniz msı kaliteli fakat yüksek modeller ısınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…