5000 TL GTX 980-Ti Ekran Kartlı Sistem Toplama

Schizophrenia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu hafta sistemimi toplayacağım ama kafam çorba oldu. Yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle skylake bi sistem olmasını istiyorum. (PSU-Monitör-SSD) istemiyorum. Ben şöyle bi sistem toplamıştım daha önce;

Asus hero 8 anakart
Msi gtx980 ekran kartı
İ7-6700K işlemci
2x4 Fury Ram
1 TB WD-Blue 7200 rpm harddisc
Thundra td03 sıvı soğutma
Zalman z11 neo kasa

Ancak bildiğiniz gibi oyunlar sürekli daha iyi grafiklerle geliyor. 980'e bu kadar para vermişken anakart vs. kısarak daha iyi ve daha geleceğe dönük bi ekran kartı alayım dedim. Bunun için hangi parçalardan kısmam lazım ve hangileriyle değiştirmem lazım gtx980 ti alabilmek için ?

Bence anakart gereksiz pahalı. Anakarttan kısıp gtx 980 ti almaya çalışmalısın. Anakart asus z170 pro gaming olabilir.

uploadfromtaptalk1449956517198.png

i5 6600K istersen eğer şöyle bir fiyat çıkıyor. SSD'yi ve PSU'yu çıkarıp bu sistemi alabilirsin. Kasa Z11 Neo'da olur. Fiyat çok dersen de i5 6600 işlemci ve H serisi, B serisi bir anakarta düşebilirsin. Ama ben uzun ömürlü olması açısından bu sistemi almanı tavsiye ederim.Kasa İşlemci i7 6700K'da olabilir bütçeye göre tercih senin.

Düzeltme: SSD ve PSU istemediğini yeni gördüm.

Son düzenleme:
@CJack60 Sizin öneri benim öneriye göre daha iyi ve uygun fiyatlı. Ancak Sanaltech hiç güven vermiyor. Sosyal'de sorunsuz toplandığını söyleyenler var lakin tam bir muamma. Firmanın faturasını görmeden pek alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

@CJack60 Sizin öneri benim öneriye göre daha iyi ve uygun fiyatlı. Ancak Sanaltech hiç güven vermiyor. Sosyal'de sorunsuz toplandığını söyleyenler var lakin tam bir muamma. Firmanın faturasını görmeden pek alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Açıkçası alışveriş yapmadım oradan ama sistem toplayan birisi konu açmıştı resimlerde ki kasa gayet iyi toplanmış idi. Zaten açık açık söylüyolar yurtdışından bazı ürünleri getirdiklerini o konuda kimsenin kafasında şüphe olacağını zannetmiyorum ha güvenilirmi uzun soluklu bir şirket olurmu alışveriş sonrası destek konusunda benimde endişelerim yok değil. Zaten sistemi alacak kişi her türlü riski alacak kişidir. Topladığı yer farketmez. Çok güvenilir isimli satış yapan yerleride satış sonrası görüyoruz destek konusunda şikayetler gırla.

Açıkçası alışveriş yapmadım oradan ama sistem toplayan birisi konu açmıştı resimlerde ki kasa gayet iyi toplanmış idi. Zaten açık açık söylüyolar yurtdışından bazı ürünleri getirdiklerini o konuda kimsenin kafasında şüphe olacağını zannetmiyorum ha güvenilirmi uzun soluklu bir şirket olurmu alışveriş sonrası destek konusunda benimde endişelerim yok değil. Zaten sistemi alacak kişi her türlü riski alacak kişidir. Topladığı yer farketmez. Çok güvenilir isimli satış yapan yerleride satış sonrası görüyoruz destek konusunda şikayetler gırla.
O sistemin fotoğraflarına göre gayet iyiydi. Ama Sanaltech olduğuna dair fatura vs. yok ortada. Yeni kurulmuş firma sonuçta. İnsan çekiniyor. Az para da değil verilen. Konu sahibine ayıp olacak. Konusunu işgal ettik. En iyisi tercihi ona bırakalım. [emoji4]

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı