Bütçen yoksa o monitörde işini görür. Gerçek 2k monitör kadar iyi olmasada DSR açar 2K çözünürlükte oynarsın. Zaten 2K'da son çıkan oyunları 60FPS üstünde zor oynarsın. Ekran kartının hakkını bu şekilde de verebilirsin. Genel anlamda sistem sorunsuz görünüyor alınabilir. VS650 PSU, kaliteli markanın düşük modelidir. Yerine daha yüksek verimlilikte PSU alınabilir.
Bütçen yoksa o monitörde işini görür. Gerçek 2k monitör kadar iyi olmasada DSR açar 2K çözünürlükte oynarsın. Zaten 2K'da son çıkan oyunları 60FPS üstünde zor oynarsın. Ekran kartının hakkını bu şekilde de verebilirsin. Genel anlamda sistem sorunsuz görünüyor alınabilir. VS650 PSU, kaliteli markanın düşük modelidir. Yerine daha yüksek verimlilikte PSU alınabilir.
Ben GTX 980 ve GTX 980Ti'ın parasını hak etmediklerini düşünüyorum. NVIDIA GTX 980Ti, AMD R9 390X'ten daha güçlü olsa da +1300 lira karşılığında maksimum 10 FPS fazla vermesi, benim için yeterli değil.
Ben GTX 980 ve GTX 980Ti'ın parasını hak etmediklerini düşünüyorum. NVIDIA GTX 980Ti, AMD R9 390X'ten daha güçlü olsa da +1300 lira karşılığında maksimum 10 FPS fazla vermesi, benim için yeterli değil.
980 Ti R9 390X karşısında 10 fps mi veriyor ?
Yalnız senin bu attığın videoda 4K için test yapmışlar ki R9 zaten 4K için üretilmiş ama 980 TI ben 1080P veya 2K'da kullanacağım. Genelde de herkes öyle kullanıyor
Normalde R9 390X alacaktım ancak güç tüketimi fazla dediler açıkçası elektrik faturasınn yükselmesini istemiyorum fazla. Sonra R9 390 alayım dedim ancak 5000 liraya GTX 980 TI alabilince ona yöneldi kafam.
Güzel diyorsun da bana göre sistemin en önemli parçası ekran kartı.
İ7 işlemci almak ne kadar mantıklı? Sonuçta sadece oyun amaçlı alacağım.
Ayrıca baktım da R9 390X vatan bilgisayarda stokta yok yazıyor acaba mağazada var mıdır ?