Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar. 5000 TL bütçem var ama tam 5000 tl olması şart değil. Esnek davranabilirim fiyat konusunda Skylake + GTX 980ti bir sistem toplamak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden herkese teşekkür ederim.
Ekran kartı olarak bunu almayı düşünüyorum Zotac GTX 980 ti AMP! Extreme GDDR5 6GB @heavystorm01 Samet abi yardımcı olur musun ?
Bütçem 6000 TL'ye kadar çıkabilir.
11551 soket diğer soket işlemcilerin soğutucularıyla uyumlu çalışıyor. Ben Akasa Venom Voodoo kullanıyorum, şahsen memnunum ama satışı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Eğer aşırıya kaçacak bir O.C yapmayı düşünmüyorsanız Hyper 212 Evo her zaman iyi seçenektir.
++ Yine O.C konusunda büyük planlarınız yoksa anakart MSI Z170A PC Mate yapılıp diğer bileşenler güçlendirilebilir.
Dayım yurt dışında olduğu için bileşenleri o getirecek yani çok daha ucuza toplayacağım sistemi.
Böyle bir sistem toplamıştım bana çok güzel geldi sizce alınmalı mı ?
Bu bileşenler ile 6000 TL'yi geçiyor ama çok mühim değil.
@SevenPacer 'in topladığı sistemi alabilirsin. Tabi birde soğutucu gerekecek. Overclock yapacaksan en az Hyper 212 EVO öneririm. Overclock yapmayacaksan TT Contac16 işini görür. Ayrıca parçaların yurt dışından geleceğini söylemişsin. Sana çok şık bir kasa önereceğim.
Sanırım yanlış anlaşılma var. Ben bir adet GTX 970 kullanıyorum. Bu arada GTX 970 SLI ile 980Ti aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Tavsiyem tek ve güçlü GPU dan yana olur. 980Ti alabilirsin.