5000 TL hafif mouse önerisi

İkisi de gayet iyi sorunsuz fareler, hangisini alırsanız alın üzmez yeter ki boyut ve şekli el ölçülerinize ve tutuşunuza uyumlu olsun. Görünüş ve boyut bakımından hitscan hoşuma gidiyor benim, fiyatı da fena sayılmaz ama 8K dongleı ayrı almak gerekiyor ki bence 1K polling rateden sonrası gereksiz ve dezavantajlı o yüzden dongle almaya pek gerek yok. ATK F1 v2'nin sanırım en iyi yanı mcu'sudur diye düşünüyorum bayağı uzun pil ömrü sağlıyor sanırsam 1K polling rate değerinde.

Ya her iki fareye göre WLmouse uzunluğu tam bana göre. Aralarında ki en küçük olan da WLmouse zaten. Siz de çok pahalı değmez diyorsunuz. Klavye olarak da furycube F75 Ultra alacağım. Klavye de karar verdim de mouse hala kafam karışık.

Ya her iki fareye göre WLmouse uzunluğu tam bana göre. Aralarında ki en küçük olan da WLmouse zaten. Siz de çok pahalı değmez diyorsunuz. Klavye olarak da furycube F75 Ultra alacağım. Klavye de karar verdim de mouse hala kafam karışık.

Hocam gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu alın benim pahalı dediğime bakmayın sadece demek istediğim burada konuştuğumuz üç farenin özelliklerinde minik farklılıklar olsa da oyun performansınıza veya günlük kullanıma pek etkisi olmayacak türden farklılıklar bunlar. O yüzden az önce de dediğim gibi şekil, boyut ve görünüşe öncelik verebilirsiniz ki o durumda zaten fiyatın pek bir önemi yok bütçeniz kısıtlı olmadığı sürece.

Son düzenleme:

Belirli bütçe sonrası her ürün en tepe donanıma sahip zaten. Geriye ağırlık, malzeme, şekil vs. kalıyor. Performans farkı görmen imkansız. Beğendiğini ve eline uyanı al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı