5000 TL Hazır PC Tavsiyesi

Shimekato

Hectopat
Daha fazla  
5000 TL bütçem var ve hazır bir sistem almak istiyorum. Güvenilirliği kesin olan yerlerden tavsiye verirseniz güzel olur. Genel olarak oyun oynamak için kullanacağım. Sadece kasa.

5000 TL bütçem var ve hazır bir sistem almak istiyorum. Güvenilirliği kesin olan yerlerden tavsiye verirseniz güzel olur. Genel olarak oyun oynamak için kullanacağım. Sadece kasa.

İşlemciyi yan menüden değiştirirsin. 2600X veya 3600 takabilirsin. Kasa ve PSU kalitesi gerçekten iyi. SSD için fikrim yok araştırabilirsin. Vatan'ın hazır sistemlerinden kat kat daha iyi. İtopya hakkında bir bilgim yok genelde kasaları teslim etmedikleri için insanlar yorumda bulunamıyorlar.

Teşekkür ederim. Peki 5-6k fiyat aralığına 1660 super'li bişiler bulabilir miyim?

Hocam 1600 AF + 1660 süperli sistem yapabilirsin mobilde olduğumdan toplayamıyorum.

SSD kronik sorunlu hocam.

Bu sistem güzelmiş fakat güç kaynağını Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold yarı modüler güç kaynağı ile değiştirmesi gerekiyor.

SSD kronik sorunlu hocam.

HyperX Fury DDR4 (HX426C16FB3/8) 8 GB 2666 MHz DDR4 Ram 2 adet
O çöp sistemlerden güçlüdür.
Bunun kasasını Spec Delta yapabilirsin.

Son düzenleme:

SSD kronik sorunlu hocam baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…