5000 TL hazır sistem önerisi

Bütçe
5000
Okumadınız galiba. Dedim ki bu kriterde yoksa en düşük fiyatta ne varsa onu önerebilirsiniz.

O zaman üstteki Trendyol linkli bilgisayarı al. Bu kriterlerde adamakıllı bir şey yok aradığın tarzda. 2. el hazır sistem bulunabilir ufak bir araştırmayla. Ama önerim sadece para biriktirmen. İleride pişman olacaksın çünkü.

Ben daha fazla yazmayacağım, anladım ki bu konuda bir tık ön yargı var bilgisiz insanlara karşı, trendyoldan alacağım diye diretmedim sadece öneri almaya çalıştım ama sanki kafama göre hareket ediyormuşum gibi davranıyorsunuz. Yine de önerileriniz için teşekkürler.

Ben daha fazla yazmayacağım, anladım ki bu konuda bir tık ön yargı var bilgisiz insanlara karşı, Trendyol'dan alacağım diye diretmedim sadece öneri almaya çalıştım ama sanki kafama göre hareket ediyormuşum gibi davranıyorsunuz. Yine de önerileriniz için teşekkürler.

Şimdi alacaksan zaten tek seçeneğin üstteki Trendyol linki olduğunu demeye çalıştık.

Ben daha fazla yazmayacağım, anladım ki bu konuda bir tık ön yargı var bilgisiz insanlara karşı, trendyoldan alacağım diye diretmedim sadece öneri almaya çalıştım ama sanki kafama göre hareket ediyormuşum gibi davranıyorsunuz. Yine de önerileriniz için teşekkürler.
Vatan, İtopya, Gençer Gaming, Gaming Gen TR, İnce hesap, Sinerji bilgisayar, Pckolik, Tebilon, Game garaj gibi sitelere baktım ve 5000 TL'ye hazır sistem satmıyorlar.

Dediğim gibi 4-5 yıl idare etsin, cs gibi oyunlarda 90-100 fps alsın yeter, diğer arkadaşlarda bu sistemi yorumlarsa sevinirim.
100 fpsten fazlasını alıyor hocam ortalaması 150 fps

Attığınız sistem I5-3570 halinde bile eski CS:GO'da 1920x1080 low ayarlarda 60 FPS veya daha aşağısını veriyor. (+Ekran kartı performans modunda)
Full HD oynamayın sizde?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı