O zaman üstteki Trendyol linkli bilgisayarı al. Bu kriterlerde adamakıllı bir şey yok aradığın tarzda. 2. el hazır sistem bulunabilir ufak bir araştırmayla. Ama önerim sadece para biriktirmen. İleride pişman olacaksın çünkü.
Ben daha fazla yazmayacağım, anladım ki bu konuda bir tık ön yargı var bilgisiz insanlara karşı, trendyoldan alacağım diye diretmedim sadece öneri almaya çalıştım ama sanki kafama göre hareket ediyormuşum gibi davranıyorsunuz. Yine de önerileriniz için teşekkürler.
Ben daha fazla yazmayacağım, anladım ki bu konuda bir tık ön yargı var bilgisiz insanlara karşı, Trendyol'dan alacağım diye diretmedim sadece öneri almaya çalıştım ama sanki kafama göre hareket ediyormuşum gibi davranıyorsunuz. Yine de önerileriniz için teşekkürler.
Ben daha fazla yazmayacağım, anladım ki bu konuda bir tık ön yargı var bilgisiz insanlara karşı, trendyoldan alacağım diye diretmedim sadece öneri almaya çalıştım ama sanki kafama göre hareket ediyormuşum gibi davranıyorsunuz. Yine de önerileriniz için teşekkürler.
Vatan, İtopya, Gençer Gaming, Gaming Gen TR, İnce hesap, Sinerji bilgisayar, Pckolik, Tebilon, Game garaj gibi sitelere baktım ve 5000 TL'ye hazır sistem satmıyorlar.