5000 TL HyperX kulaklık önerisi

Hamza10

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Maksimum 5.000₺ bütçen var. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kablosuz kulaklık modeli arıyorum. HyperX markasını çok seviyorum hatta almak istediğim modeller de aşağıdadır. Sizce hangisi daha iyi? Daha iyi önerileriniz varsa sizlerden ricam benimle paylaşın.

1 • HyperX Cloud 2 Wireless | 4.700₺
https://www.hepsiburada.com/hyperx-...g-p-HBCV000001CPE1?url_src=and-product-detail

2 • HyperX Alpha Wireless | 5.499₺
https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-alpha-wireless-p-HBCV00002Y8A9R?magaza=ASG+TEKNOLOJİ&url_src=and-product-detail

3 • HyperX Cloud Core Wireless | 3.419₺
HYPERX Cloud Core Kablosuz DTS Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah

Son düzenleyen: Moderatör:
HyperX Cloud Core Wireless DTS kullanıyorum. Sesi çok iyi geliyor ama ben yüksek sesten rahatsız olduğum için genel olarak %25'te kullanıyorum. Sevmediğim tek şey ise ses kasma muhabbeti yüzünden sağında birisi varsa sağ kulaktan, solunda birisi varsa sol kulaktan ses gelmesi, ya da arkadan birisi yaklaşınca onu hissetmek. Buna ses kasma diyorlar biliyorum ama gerçek hayatta tam olarak böyle olmadığı için beni rahatsız ediyor biraz.

Bir de kablosuz kulaklığın özgürlüğüne alıştıktan sonra insan kabloluya yaklaşamıyor bile. Sigara içmeye kalkarken az laptop düşürmedim kablo yüzünden.

Şarjı maksimum 18-19 saat gidiyor.

HyperX Cloud Core Wireless DTS kullanıyorum. Sesi çok iyi geliyor ama ben yüksek sesten rahatsız olduğum için genel olarak %25'te kullanıyorum. Sevmediğim tek şey ise ses kasma muhabbeti yüzünden sağında birisi varsa sağ kulaktan, solunda birisi varsa sol kulaktan ses gelmesi, ya da arkadan birisi yaklaşınca onu hissetmek. Buna ses kasma diyorlar biliyorum ama gerçek hayatta tam olarak böyle olmadığı için beni rahatsız ediyor biraz.

Bir de kablosuz kulaklığın özgürlüğüne alıştıktan sonra insan kabloluya yaklaşamıyor bile. Sigara içmeye kalkarken az laptop düşürmedim kablo yüzünden.

Şarjı maksimum 18-19 saat gidiyor.
Eğer o sesten rahatsız oluyorsan DTS, 7.1 gibi ayarları kapat belki düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı