5000 TL i5 6600K Sistem Toplama

GTX 980 çünkü düşük güç tüketimi, daha iyi yazılım, birçok oyunda Nvidia özel ayarları mevcut. 8GB Vram kullanan oyun şuan yok. O günler gelene kadar R9 390X mi kalır ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Belki bu video karar vermenize yardımcı olur. Düşük güç tüketimi ile 980 önerimdir. Ama arasında çok bi fark olmayan hatta bazı oyunlarda 980'in üstüne çıkan 390x daha ucuz olduğu için 390x almak daha mantıklı.
GTX 980 çünkü düşük güç tüketimi, daha iyi yazılım, birçok oyunda Nvidia özel ayarları mevcut. 8GB Vram kullanan oyun şuan yok. O günler gelene kadar R9 390X mi kalır ?
Ama 5500MB VRAM kullanan oyun var.(1080p'de)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
39:35 ten sonrasını izlerseniz anlarsınız ne demek istediğimi.
Sanırım Shadow of Mordor da 4 GB VRAM dan fazla kullanıyordu.

Son düzenleme:
Nvidia fanı çok tabiki de GTX 970 diyecekler.

Son düzenleyen: Moderatör:

SSDnizin okuma/yazma değerlerini görmek istiyorum. Ayrıca monitör için biraz daha para vermeniz lazım. Ekran kartı da tamamen size kalmış. İkiside sizi üzmez ve uzun süre gider.Bir de OC yapacaksanız sıvı işlemci soğutucusu tavsiye ederim.

SSD'min okuma hızı 540 yazma hızı 480.

Monitörü asus vx239h olarak değiştirdim.

Arkadaşlar peki diyelim ki 980 le furyx arasında kaldım? Fury X oyunlarda daha çok fps veriyor fakat güç tüketimi vs nasıldır?

Monitörü Asus VN247h'yle değiştirmeni öneririm, oyun oynayacaksan 1ms monitör tercih etmelisin.

Evet gerçketken güzel bir monitör, görünüşüde hoşuma gitti bu monitörü tercih edeceğim.

16 GB Ram'ı 8 GB yapıp, o soğutucu yerine sıvı soğutma almalısınız. Çünkü i5 6600k'nın O.C gücü epey yüksek.

Sapphire R9 Fury Tri-X OC 4 GB Review

Ben testi atıp 2-3 yorum da edip kaçayım.

1-Nvidia driver konusunda çok iyi.
2-Bitin önemi yok.
3-Sapphire iyi marka değildir.
4-Fps de fury geçmiş fakat diğer durumlarda nvidia daha iyidir onu tercih edin.
5-Çok güç tüketiyor faturaya yılda 1 milyar ek para gelebilir.
6-Amd de oyun desteği yok (nvidia oyunlarında geçmesini açıklayamaz olsun der geçer)
Ve forum efsanesi.
7-Gtx 970 alın.
Sen hemen kararını ver şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…