5000 TL i5 6600K Sistem Toplama

Peki böyle olsa? Geriye kalan 600 tl monitör olucak. bu soğutma gerçekten iyi bir soğutma. ekran kartını şimdi 970 mi diyorsunuz?

Dosya Ekleri

• k.PNG
    33,6 KB · Görüntüleme: 284
Son düzenleyen: Moderatör:
peki böyle olsa? geriye kalan 600 tl monitör olucak. bu soğutma gerçekten iyi bir soğutma. ekran kartını şimdi 970 mi diyorsunuz?

1-Msi gaming m3 almayın iyi bir anakart değil rakiplerine oranla. Gigabyte gaming 3, Asus pro gaming veya Msi gaming pro çok daha iyi.
2-Soğutmayı sinerjiden Thermaltake water performer alın 216 tl civarıydı adam gibi soğutur.
3-Ben testi attım rami 8 gb yapıp r9 fury alırdım. Tabi ''benim'' tercihim.

Tamam soğutucu ve anakartı değiştirdim. Ekran kartıda furyx yerine gtx 970 koyucam galiba!

peki böyle olsa? geriye kalan 600 tl monitör olucak. bu soğutma gerçekten iyi bir soğutma. ekran kartını şimdi 970 mi diyorsunuz?

Evet ekran kartını 970(bütçen yeterse 980) öneriyoruz. Ve de edraziell arkadaşın dediği soğutma iyi iş çıkarıyor ve sinerjide gayet ucuz. AMD almanı tavsiye etmem çünkü 2-3 FPS için geri kalan herşeyi feda ediyorsun ve çok güç tüketiyor. Render gibi işlerle uğraşmayacaksan da RAM'i 8GBye düşürebilirsin.

Gene aynı muhabber şu AMD'yi bir de övün be arkadaşım Bir 2-3 fps değil o rahat 6-7 fps atıyor genelde yeri geldi mi 10 üstü ki o da GTX970 ile 980 arasındaki fark gibi oluyor ona bakarsan herkes 970 almalı ki forumun mantığı öyle (senin düşüncen böyle olmayabilir bilemem). R9 390 öneriyoruz adam tutturup gene bir yerden nvidia diyor. Bu da o hesap sonuç arkadaşa kalmış millet ''enayi'' değil 4096 bit hdm teknolojili önü açık kart alıyor yurt dışında. Hbm 17 kat daha hızlı üstelik önü çok açık driverler oturmadan bu halde kart oturduğunda bi de pascal mimari gelince görücez 980 ler ne yapıyor.

Ben AMD kullanıcısı olarak bunları yazdım. Çünkü AMD de oyun desteği yok(ileride ne olur bilemem) ,ayrıca amd ekran kartları gereğinden fazla güç tüketiyor ve senin GTX970 üstüne 300 TL koyup aldığın R9 390X sana ay sonunda çok fazla fatura çıkarıyor. Herşeyden feda etmekten kastım bu idi. Yani uzun vadeli kullanılacaksa NVİDİA her türlü bir adım daha önde

Nasıl çok fatura farkı çıkıyor açıklar mısın hesabını yap öyle gel. 1 ay boyunca 7/24 açık kalacak 2 pc olsa birinde GTX 970 diğerinde R9 390X olsa çıkacak fatura farkı maksimum 2-3 tl dir. Bakın 7/24 diyorum.

Katılmıyorum. Gene de saygı duyarım. Faturaya yansıması öyle çok fazla olmuyor. Oyun desteği yok diyorsunuz nvidia destekli oyunlarda da amd geçiyor r9 fury. Nvidianın hele 980 in uzun vadesi yok çıkalı 1,5-2 sene oluyor ve pascal mimari gelecek bakın bakalım 2 sene önce gtx 670-680-760-770 alanlar şuan ''muazzam'' şekilde memnun mu r9 fury yeni teknoloji o bir nebze daha uzun vadeli.

Her türlü düşüncenize saygı duyarım insanların görüşleri böyle farklı olabiliyor bazısı elma seçer bazısı armut... İyi günler dilerim.

Yani ben ne alayım kardeş R9 390X vs 970&980? Çıldırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…