5000 TL i5 6600K Sistem Toplama

Aliberk Durmazzz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu ilk konum. Ban yeme konusunda biraz nazik davranılırsa sevinirim çünkü sistemi yarın alacağım. Cevap veren arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum. Her neyse konuya geçelim. Başlıkta da belirttiğim gibi 5000 TL bütçem var bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. 2 tane dikkat ettiğim unsur var. 1.si alacağım parçalar kaliteli olmalı 2. si ise bilindik bir marka olmalı. (asus msi tercihim) Bozulduğunda servisi aradığımda ilgili olsunlar istiyorum. 2 tane sistem topladım kendim artılarını ve eksilerini söylerseniz sevinirim. Vatandan toplayacağım burada güvendiğim bir yer tanıyorum çalışanlarını da o yüzden vatandan önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sistem hazırladım,fakat benim kullandığım monitor ile sistem kdv dahil 5.291,85 TL ye geliyor.Kullandığım monitorde displayport çıkışı vardır,ancak monitor 5 ms tepki süresine sahiptir.Bütçenizi biraz geçtim eğer isterseniz monitorü çıkartırsınız.Ancak böyle bir sistem ile displayport çıkışlı monitor tavsiye ederim.Monitorsuz fiyatı ise kdv dahil 4.167,54 TL'dir.

Son düzenleme:
Anakartı gigabyte k3 serisi alıp ekran kartını sapphire r9 390x yapın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…