Merhaba arkadaşlar. Bu ilk konum. Ban yeme konusunda biraz nazik davranılırsa sevinirim çünkü sistemi yarın alacağım. Cevap veren arkadaşlarla iletişim kurmak istiyorum. Her neyse konuya geçelim. Başlıkta da belirttiğim gibi 5000 TL bütçem var bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. 2 tane dikkat ettiğim unsur var. 1.si alacağım parçalar kaliteli olmalı 2. si ise bilindik bir marka olmalı. (asus msi tercihim) Bozulduğunda servisi aradığımda ilgili olsunlar istiyorum. 2 tane sistem topladım kendim artılarını ve eksilerini söylerseniz sevinirim. Vatandan toplayacağım burada güvendiğim bir yer tanıyorum çalışanlarını da o yüzden vatandan önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bir sistem hazırladım,fakat benim kullandığım monitor ile sistem kdv dahil 5.291,85 TL ye geliyor.Kullandığım monitorde displayport çıkışı vardır,ancak monitor 5 ms tepki süresine sahiptir.Bütçenizi biraz geçtim eğer isterseniz monitorü çıkartırsınız.Ancak böyle bir sistem ile displayport çıkışlı monitor tavsiye ederim.Monitorsuz fiyatı ise kdv dahil 4.167,54 TL'dir.
ASUS 23.6" VP247T 1ms Full HD Gaming Monitör
Senin kullandığın monitörle aynısı. i5 6600 K ile i7 seviyesine çıkamazsınız. Bu yüzden sıvı soğutma ile uğraşmaya değmez. Alın i 7 6700 keyfinize bakın. Sapphire markasına güvenmiyorsanız 300 lira bütçe var onunla MSI r9 390x seçilebilir.