5000 TL i7 6700 Sistem Toplama

SSE

Hectopat
Daha fazla  
Sistem hakkında düşünceleriniz nedir? 650w gtx980 için yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim, 650W çok bile. En az 450-500 istiyor. Ama 650 W alman iyi olur. Çünkü ileride upgrade yapabilirsin.

Bütçem 5000 demişsin fakat 5500 TL'lik sistem toplamışsın resimde bu yüzden bütçeni 5500 olarak aldım.

Bütçenizi tam olarak belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim ve neden i7 istiyorsunuz i5 fazlasıyla yeter oyunlarda.

Ben o kasayı kullanıyorum. Fan açısından gayet iyi ama biraz küçük bir kasa. Bu yüzden o kadar para vermişken daha iyi bir kasa almanı tavsiye ederim. İkinci olarak WD yerine kesinlikle Seagate kullanmanı öneriyorum. Çünkü 2 arkadaşımın Western Digital harddiskleri 6 ay içinde bozuldu.

Bende 1 yıldır kullanıyorum ve hiç bir sorun olmadı kullanımdan kullanıma değişir. Bozuluyorsa garantisi var, verirsin değiştirirler. Teknoloji şans işidir insanların doğumu bile mükemmel değilken, insanların keşfedip ürettikleri bir cihazın hepsinin mükemmel olmasını bekleyemezsin.
GTX 970 alacaksa o kasa yeter de artar da. Zaten bütçeyi aştık. Boşuna masrafa gerek yok.
Seagate markasında bir çok arızası mevcut tekrarlıyorum teknoloji biraz da şans işidir. Gerisi kullanım şartları.

@PcKologX Farkettiysen kasanın kalitesi hakkında yorum yapmadım. Bu kasa giriş seviyesi bir kasa ve ben bunu küçük bulduğum için daha iyi bir kasa almasını tavsiye ettim. Kasanın kalitesi veya dandikliği konusunda herhangi bir yorumum olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…