5000 TL ile 6500 TL arasına Gaming monitör önerisi

Bütçe
6500

metezq

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz üzere bir Gaming monitör arıyorum. En düşük 144 Hz olursa daha iyi olur. Bir de tam adlarını hatırlamıyorum ama pivot gibi sağa sola, aşağı yukarı şeklinde ayarlayabilirsem daha iyi olur. Bir de bence en önemlisi, dahili bir hoparlörü bulunursa çok memnun olurum. Önerisi olan da dönüş yaparsa sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Satışa açılmasını bekleyemezsen,

Dahili hoparlörü var Lenovo'nun. N11'den almanı önermem.

Evniayı zamanında görünüşü yüzünden satın almamıştım. Lenovo'ya baktım şimdi attığına hem VA panel olmasına içim çok sinmedi, bir de ghosting problemi biraz fazla galiba.

Evniayı zamanında görünüşü yüzünden satın almamıştım. Lenovo'ya baktım şimdi attığına hem VA panel olmasına içim çok sinmedi, bir de ghosting problemi biraz fazla galiba.
Evniada VA panelmiş, VA panel almak mantıklı gelmiyor IPS varken.

Kimden duydunuz ghosthingi? Öyle bir şey yok çünkü şu an karşımda kendisi.

Kaliteli va>ıps hocam. IPS kullanmış biri olarak söylüyorum.

Kimden duydunuz ghosthingi? Öyle bir şey yok çünkü şu an karşımda kendisi.

Kaliteli va>ıps hocam. IPS kullanmış biri
Anladım hocam, değerlendirmelerine bakıyordum da, sizde galiba şu an kullanıyorsunuz monitörü. Biraz daha ısındım monitöre karşı, almayı düşünebilirim.

Anladım hocam, değerlendirmelerine bakıyordum da, sizde galiba şu an kullanıyorsunuz monitörü. Biraz daha ısındım monitöre karşı, almayı düşünebilirim.
Gönder ve satanında amazon olması + bir durum benim için, hoparlöründen memnun musunuz?

Bir monitöre göre ses seviyesi tatmin etti, iş görüyor diyelim devamlı kullanımlık değil de atıyorum kulaklığın yokken kullanırsın veya yemek yerken açarsın.
Bakalım Amazon'daki stoğu bitmezse haftaya maaş yatınca almayı düşünüyorum.

Bir monitöre göre ses seviyesi tatmin etti, iş görüyor diyelim devamlı kullanımlık değil de atıyorum kulaklığın yokken kullanırsın veya yemek yerken açarsın.
Hocam, monitörü HDMI ile mi bağlıyorsunuz, DisplayPort ile mi? Bu, 30 dakikalığına 280 Hz oluyormuş da, ben hep sabit 240 kullanmak istersem, nasıl yapacağım onu 280'e çıkmasını gerek görmüyorum. İn çık yapmaması için ne yapmam lazım?

Son düzenleme:

DP ile bağlıyorum. Monitör 240 Hz zaten, OC ile 280 oluyor ama önermiyorum bende. Bir şey yapmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…