5000 TL ile bilgisayar toplama

Bütçe
5000

fatty

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben 5000 TL ile yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Kendim montaj yapabilirim ama ne almam gerektiği konusunda en ufak bir fikrim yok. Bu arada bilgisayarı alma nedenim oyun oynamak.
Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

Hayır monitörüm var birazcık eski ama beni idare eder. Bu arada ben daha önce bu siteden hiçbir şey almamıştım. Güvenebilirim değil mi?

Güvenilir ama SSD'yi
Toshiba Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 480GB
Yapmayı unutma.
Ama söyleyeyim ekran kartı ısınan ekran kartı zaten neredeyse her AMD ekran kartı öyle. Ama ben daha iyi toplamaya çalışacağım. Bekleyin.

Güvenilir ama SSD'yi.
Toshiba kioxia exceria LTC10Z480GG8 480GB
Yapmayı unutma.
Ama söyleyeyim ekran kartı ısınan ekran kartı zaten neredeyse her AMD ekran kartı öyle. Ama ben daha iyi toplamaya çalışacağım. Bekleyin.

Tamam o zaman yeni önerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim :)

Gençler banada özellikle oyun programlama için lazım oyunlardada stabil 60 fps üstü gösterse yeter nasıl bir sistem önerirsiniz amd nin bir işlemcisini öneriyorlar birini önermiyorlar kafam karıştı beni aydınlatırsanız sevinirim.

Gençler banada özellikle oyun programlama için lazım oyunlardada stabil 60 fps üstü gösterse yeter nasıl bir sistem önerirsiniz amd nin bir işlemcisini öneriyorlar birini önermiyorlar kafam karıştı beni aydınlatırsanız sevinirim.
Ryzen modelleri güzeldir genellikle herkes kullanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı