5000 TL ile masaüstü mü, dizüstü mü?

Daha fazla  
8. sınıf öğrencisiyim ve haziranda olacak sınavdan iyi bir lise kazanırsam oyun bilgisayarı alacağım. Şuna karar kılamadım. Laptop mu masaüstü mü? İstediğim şey oyunları ultra grafiklerde akıcı bir şekilde oynayabilmek. Sizce hangisi? Bu arada bütçe 5000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir yerden bir yere sık seyahat ediyorsanız laptop. Onun dışında yükseltme avantajına ve aynı fiyata daha fazla performansa sahip olduğu için masaüstü.

Sana bağlı o ama sık seyahat etme gibi bir durum yok ise elbette masaüstü bence her zaman daha avantajlıdır.

Eğer benim gibi 7/24 evde isen kesinlikle istisnasız masaüstü.

Kesinlikle masaüstü. Çünkü, aynı parayı vererek alacağın bir laptop'a göre çok daha performanslı ve uzun ömürlü olacaktır.

Galiba masaüstü'ne karar kıldım,peki 5000 TL bütçe ile 2018 yılına göre nasıl bir sistem toplamalıyım.Bu sistemde genel olarak Pubg,LoL,Cs:go vb. oyunlar oynayacağım ve akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.Önerebilecekleriniz nelerdir?

Bu ikisi işini rahatlıkla görecektir bence.
Sinerji DCS1070 (Asus) i5-7400 8GB 1TB GTX1070
Sinerji DCM1060 (PUBG) Ryzen 3 1300X 16GB 240SSD+1TB GTX1060

Sent from my SM-C5010 using Technopat mobile app

Gezgin değilseniz upgrade yapabilmeniz içinikesinlikle masaüstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…