5000 TL Intel i5 6600K GTX 1070 Sistem Toplama

Hemen hemen bende aynı bir sistem topluyorum yakında ancak biraz lükse kaçtım kasa konusunda felan eğer sende alırsan şimdiden hayırlı olsun .

Ozaman kırık ps3 var onuda satmak durumunda kalacağım almışken iyisini alalım gitsin .
Ben ilk pc mi vatandan topladım fakat vatanın fiyatları ciddi anlamda uçuk doğru düzgün indirimleri yok servis açısından dediginiz gibi her yerde bulunur fakat ben sinerjiden toplamayı düşünüyorum.Öneri olarak pc i7 işlemci yapsak hangi anakartı öneririsiniz

500w power yeterli olacak mıdır?

Sistemi bu yapıp
Ana kart:MSI B150 GAMING M3 Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart

Sizce Sitem Şuanda oldumu ?

Fazla anlamadığını ve hız aşırtma yapmayacağını söylemişsin soğutucuyu eklememenden anladım zaten o işlemciye soğutucu alman gerekiyor ama bence hiç soğutucu ile uğraşma zaten anlamıyorsan hız aşırtma işine bulaşma anakartını h170 alıp soğutucu masrafını da hesapladığında rahatlıkla i7 6700 alabilirsin bu benim görüşüm kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum hız aşırtma ile i7 6700'ı geçebiliriz falan demesiyle benim tavsiyem budur .

Hız Aşırtma için 6700k al diyorlar ama dediginiz gibi ona çok iyi bir sogutucu lazımmış ve sıvı sogutma sistemleri 500 tl den başlıyor şuan için o kadar maddi durumum yok.
Sizce benim alcağım anakart iş görürmü ve 500 w power yetermi bu gün sipariş vermeyi düşünüyorum.
sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum..

@Deathclaww GTX 1070 vatan bilgisayarda daha ucuz. Ana kart bunu al. Asus B150M Pro Gaming D4 2133Mhz mATX 1151 (Doom Oyun Keyi Hediyeli)
Sistemde bellek yok. Ve bilenden al sitesi güvenilir dostum öncelikle SSD sinerjide 2 yıl garantili bilenden alda 3 yıl. Ve alan çoğu kişi memnun olduğunu söylüyor. Bellekler de sinerjide 2 yıl ama bellekler normalde ömür boyu garantili ve bilenden al sitesinde kingston bellekler ömür boyu garantili.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim topladığım sistemi topla sadece işlemciyi i7 yap eğer bütçen yetiyorsa.

Kardeşim emek verip ilgilendigim için çok sagol sinerjideki ekran kartı 1733 tl vatanda 1929 tl sinerji daha uygun şuanda bir öncekş anakartım asustu tam verim alamaım biraz sıkıntı yaşadım onun için bu msi olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…