5000 TL Intel i5 6600K GTX 1070 Sistem Toplama

BerkantAbi

Hectopat
Merhaba, iyi sosyaller. 5000 TL'ye GTX 1070'li sistem toplayacağım. Sistemim şu şekilde, yanlış eksik varsa düzeltiniz. İnternet kafeci bir abimden aldım bu parçaları. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Intel Skylake i5 6600K 3.5 GHz
  • MSI Z170A Tomahawk
  • Kingston HyperX Fury Black 16 GB 8x2 2400 MHz
  • Sandisk Ultra II 550/500 MB SSD
  • Seagate 1 TB 7200 RPM 64 MB Önbellek HDD
  • Cooler Master Hyper 412 PWM
  • Ezcool X-952 650W Mavi LED Fanlı ATX Gaming Kasa
  • ASUS GTX 1070 8 GB Gaming 256 Bit DDR5 Ekran Kartı
Toplam: 5000 TL
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CF bence gereksiz şu an. Çünkü dediğiniz gibi her oyun desteklemiyor, ayrıca onu destekleyecek ondan tam perf. alabilmeniz için x99 sistem ve 2011 serisi işlemciler gibi üst düzey işlemciler lazım. Bence her zaman stabil olan tek karttır :) .

Yalnız işlemci soğutucu koymamışsınız. İçinden soğutucu çıkmıyor o işlemcinin. Eğer O.C yapmayacaksanız işlemcinizi i7 6700, anakartınızı MSI H170 Gaming M3 yapabilirsiniz. Bu sayede soğutucu ve ekstra anakart bütçesinden kurtulmuş olursunuz.

Edit: İşlemciyi görmemişim kusura bakma :)

Biliyorum. Alacak kişi farklı sitelerden daha ucuza alabilir.
CF bence gereksiz şu an. Çünkü dediğiniz gibi her oyun desteklemiyor, ayrıca onu destekleyecek ondan tam perf. alabilmeniz için x99 sistem ve 2011 serisi işlemciler gibi üst düzey işlemciler lazım. Bence her zaman stabil olan tek karttır :) .
Ben sadece fikir verdim. Bence de bu sisteme 1070 daha mantıklı.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı