5000 TL IPS monitör önerisi

Bütçe
4500-5000 TL

swysq

Hectopat
IPS tazeleme hızı 144'ten yüksek mümkünse 180 Hz 24 inç monitör arıyorum bütçem kısıtlı. Oyun gündelik işler ve yazılım için kullanacağım. Aklımda 2 model var sizce hangisi sizin önereceğiniz bu fiyat bandında neler var. Sorun çıkartmasın ölü pixel, ghosting vs. yeter uğraşasım yok hiç iadeyle.

Gamepower 24" bull T10 flat IPS 200Hz 0.5ms Gaming monitör.

ASUS TUF Gaming VG249Q3R 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming monitör.

Sizce hangisi? Fiyatları neredeyse aynı link koyamıyorum, izin vermiyor.

Çıkabilir ama site ve markayı bilmiyorum güvenilir mi markayı duymadım daha önce.

Yani monitör konusunda aklıma gelecek ilk 3 marka içerisinde gayet güvenilir. Ayırca bu fiyat bandında daha iyisi olmadığını diğer monitör konularından görebilirsiniz. Renkleri vs. bu fiyata bulabileceğiniz en iyi kalitede.

Çıkabilir ama site ve markayı bilmiyorum güvenilir mi markayı duymadım daha önce.
Türkiye de Asus, MSI ve Wiewsonic gibi reklam yapmadıkları için bilmemeniz normal. Yurtdışında ilk akla gelen monitör markalarından birisi.
O 24G42E'yi alabilirsin. Renk gamutu ve kontrastı üst seviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…