5000 TL İş İçin Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi

Alikemal2

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar..
Dizüstü bir sistem almam gerekli iş için ancak hafif ve şarj süresi olabildiğince uzun olmalı. SSD şart çünkü harici diskimde depoluyorum verilerimi her zaman. Bu sebepten sabit disk olmasa da olur ama en az 120 GB SSD'si olmalı. Auto Cad Tarzı programları açması gerek o yüzden grafik açısından da güçlü olmalı. Hafiflik çok önemli arkadaşlar zira yıllardır artık omzum çürüdü. Tasarımı hoş olmalı çünkü müşterilere Casper bilgisayalarla da müşterinin karşısına gitmek istemiyorum. Disk kapasitesi yüksek olmasına gerek yok tekrar belirtiyorum ofise geldiğim zaman bütün çalışmaları yedekliyor um bilgisayardan siliyorum zaten. 4000-5000 bin tl arası limitim var. Bu güne kadar her konuda en iyi seçimi buradan yaptım arkadaşlar yine destekleriniz bekliyorum şimdiden saolun.

MSI Prestige serisini düşünebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kanalda incelemesi de var.

Bu serinin diğer bilgisayarlarına nasıl ulaşabilirim daha hafif modelleri var mıdır ?

Sanırım daha piyasaya sürülmemiş. Hiçbir yerde bulamadım. Macbook da düşünebilirsiniz.

Kurgu programları ve 13" macbook ikilisi adeta eziyete dönüşüyor. 5000 liraya ancak i5 13" macbook alınabilir. Bence macbook bir seçenek değil. 15" olmadıkça. Kaldı ki Autocad için i7 işlemci olmalı.

Bence bu alınıp üstüne kalan 1000 lirayla istenilen boyutta m2 sata ssd alınıp upgrade edilmeli.

MSI GE62 2QE-072XTR Apache GTX965M Notebook

Samsung 250GB 850 EVO M.2 Sata SSD (Okuma Hızı 540MB / Yazma Hızı 500MB) - Vatan Bilgisayar

Ya da uğraşamam derseniz;

MSI GE62 2QE-071XTR Apache GTX965M Notebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…