H harikaporsuk Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Bütçem 5 bin TL. Kablolu güzel Gaming klavye önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.825 Çözümler 1 27 Nisan 2025 #2 harikaporsuk dedi: Bütçem 5 bin TL. Kablolu güzel Gaming klavye önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir. www.gaming.gen.tr Veyahut Wraith w75.
harikaporsuk dedi: Bütçem 5 bin TL. Kablolu güzel Gaming klavye önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Black TMR Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye TMR sensörü hassasiyeti bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar manyetik anahtarları ve herhangi bir 5 pinli mekanik anahtarı eşleştirebilir. www.gaming.gen.tr Veyahut Wraith w75.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.450 Makaleler 3 Çözümler 21 27 Nisan 2025 #3 harikaporsuk dedi: Bütçem 5 bin TL. Kablolu güzel Gaming klavye önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] manyetik istersen bunu da alabilirsin.
harikaporsuk dedi: Bütçem 5 bin TL. Kablolu güzel Gaming klavye önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] manyetik istersen bunu da alabilirsin.