5000 TL kamera öenrisi

Ne kadar profesyonel? Ne çekilecek tam olarak?

IMG_20220220_161036.jpg

Bu tarz resimler canlılık önemli olan.

Konudan ilk anladığım video için bir cihaz yönündeydi. Bu tarz bir fotoğraf gayet ortalama üstü bir telefonla da çekilir. Bu işten para kazanmak için müşteriye gidilecek diye bir cihaz isteniyorsa bütçe bunun için biraz sınırlı açıkçası. Bir fotoğraf makinesi alsan da farklı senaryolar için farklı lenslere de ihtiyaç olabilir. Canlılık konusu profesyonel cihazların hemen hepsinden elde edebileceğin sonuç. Ham fotoğraf çekip sonra işleyebilirsin. Parayla yapacağın işlerin çok küçük bir kısmı JPEG formatını kabul eder.

Konudan ilk anladığım video için bir cihaz yönündeydi. Bu tarz bir fotoğraf gayet ortalama üstü bir telefonla da çekilir. Bu işten para kazanmak için müşteriye gidilecek diye bir cihaz isteniyorsa bütçe bunun için biraz sınırlı açıkçası. Bir fotoğraf makinesi alsan da farklı senaryolar için farklı lenslere de ihtiyaç olabilir. Canlılık konusu profesyonel cihazların hemen hepsinden elde edebileceğin sonuç. Ham fotoğraf çekip sonra işleyebilirsin. Parayla yapacağın işlerin çok küçük bir kısmı jpeg formatını kabul eder.

Anladım 5000 bin TL bandı önerin nedir?

Ben olsam aynasız bir makine bakardım. İkinci elde X-T200 15-45 MM lens ile birlikte bulunabilir belki. Tabii satır satır yazmama karşılık bir iki kelime ile cevap verdiğin için yapacağın işin tanımını yalnızca hayal ederek öneride bulunuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı