Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Yer Ohio 27 Şubat 2021 #1 Yanlış yere attıysam affedersiniz, ilk kez böyle bir konu açıyorum. Bütçe: 5000. Genellikle aradığım özellikler video sabitleme ve yüksek MP çeken kamera. Bu arada fotoğrafçıların kamerası gibi öyle bilgisayara takılan gibi değil. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2021
Yanlış yere attıysam affedersiniz, ilk kez böyle bir konu açıyorum. Bütçe: 5000. Genellikle aradığım özellikler video sabitleme ve yüksek MP çeken kamera. Bu arada fotoğrafçıların kamerası gibi öyle bilgisayara takılan gibi değil.
Ivar Lothbrok Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.216 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #2 Kameranın diyafram değeri senin için önemli değil mi?
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Yer Ohio 27 Şubat 2021 #3 Ivar Lothbrok dedi: Kameranın diyafram değeri senin için önemli değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ablam istiyor üstte yazdım zaten video sabitleme ve yüksek MP. Normalde kamera ile ilgilenmem diyafram ne oluyor
Ivar Lothbrok dedi: Kameranın diyafram değeri senin için önemli değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ablam istiyor üstte yazdım zaten video sabitleme ve yüksek MP. Normalde kamera ile ilgilenmem diyafram ne oluyor
Ivar Lothbrok Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.216 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #4 Dean.308 dedi: Hocam ablam istiyor üstte yazdım zaten video sabitleme ve yüksek MP. Normalde kamera ile ilgilenmem diyafram ne oluyor Genişletmek için tıkla... Kameraya gelen ışınların yoğunluğunu belirleyen şeye diyafram diyoruz hocam.
Dean.308 dedi: Hocam ablam istiyor üstte yazdım zaten video sabitleme ve yüksek MP. Normalde kamera ile ilgilenmem diyafram ne oluyor Genişletmek için tıkla... Kameraya gelen ışınların yoğunluğunu belirleyen şeye diyafram diyoruz hocam.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Yer Ohio 28 Şubat 2021 #5 Ivar Lothbrok dedi: Kameraya gelen ışınların yoğunluğunu belirleyen şeye diyafram diyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... Çok fiyat farkı yoksa olabilir hocam. Zaten bütçe belli 5000. Önerecek kimse yok galiba Son düzenleme: 27 Şubat 2021
Ivar Lothbrok dedi: Kameraya gelen ışınların yoğunluğunu belirleyen şeye diyafram diyoruz hocam. Genişletmek için tıkla... Çok fiyat farkı yoksa olabilir hocam. Zaten bütçe belli 5000. Önerecek kimse yok galiba