5000 TL kasa ve ekipman önerisi

Onlycrew

Hectopat
Daha fazla  
Dolar 13 TL olmuş. 5000 TL'ye şimdi bir şey alınmaz da en iyisi nedir, yazar mısınız? Bütün hepsi dahil olursa sevinirim zor ben seçemiyorum oyuncu bilgisayarı olsun FPS'i fazla versin yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an en ucuz bilgisayarlar 6000-7000 TL'den başlıyor. Siz bir de ekipmanlı istemişsiniz. Ekipmandan kastınız nedir? Masa koltuk monitör falan da dahil mi? Eğer dahil ise maalesef 2. el bile düzgün bir şey alamazsınız 5000 TL'ye.

"Fps'i fazla versin yeter" saçma bir cümle olmuş. Araç almıyorsun ki görüntüsü güzel olmasına gerek yok akıcı olsun yeter gibi. Bu fiyata bir şeyler bulman zor değil, imkansız.

Üzücü ama alacağınız şey sizi tatmin etmez.

playstation 4 alınır

Sadece oyun oynayacaksanız Series S almanız daha iyi olur.

Hocam eğer benim gibi karsta veya böyle kars gibi 2. el alıcı ve satıcı az olan yerlerde yaşıyorsanız sahibinden.com param güvende sistemiyle 2. el kasa veya laptop bakın. Eğer İstanbul Ankara gibi yerlerde yaşıyorsanız yüz yüze görüşerek 2. el laptop veya kasa bakın. Sıfıra düzgün bir şey bulamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…