Darmoshark KT68Z he klavye ve Wraith W75 arasında kaldım. Diğer önerilere de açığım. Bu iki seçenek olmaz ise niçin olmayacağını da belirtirseniz çok sevinirim.
Yeni seri Wraith W75 için çoğu hatası giderildi, tercih edilebilir diyorlar. Manyetik switch güzel bir olay FPS oyunlar için. Gündelik olarak çok gerek yok ama. Boyut ve özellik olarak tam ideal dediğimiz şekilde.
Yeni seri Wraith W75 için çoğu hatası giderildi, tercih edilebilir diyorlar. Manyetik switch güzel bir olay FPS oyunlar için. Gündelik olarak çok gerek yok ama. Boyut ve özellik olarak tam ideal dediğimiz şekilde.
Darmoshark KT68Z he klavye ve Wraith W75 arasında kaldım. Diğer önerilere de açığım. Bu iki seçenek olmaz ise niçin olmayacağını da belirtirseniz çok sevinirim.
SteelSeries Apex Pro Mini der geçerim hocam hem kullanışı güzel ürün hem de verdiği Hz'ye göre ms i çok düşük çok fazla özelliği var.
W75 ürününü araştırdığımda özellikler açısından pek içime sinmedi ürün her türlü alanda kullanabileyim diyorsanız hem iş hem oyun önerdiğim klavye daha iyi olur sizin için.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
hocam akko da kablosuz 8k veremiyor zaten, klavye için kablolu olması benim için bir sorun oluşturmuyor. F tuş takımının rogda olmaması biraz kafamı karıştırdı o kadar.