Hocam iyziconun uygulamasında biri %10 diğeri de ilk ödemeye 300 TL kazan diye iki tane kampanya var onlara katılmanız gerekiyor. Normalde uygulamadan kampanyalara girince hangi sitelerin yazdığını gösteriyor ama 300 TL cashback olan kampanyaya bakınca o siteler içinde gaming gen gözükmüyor. Sonra forumda gaming gende 300 TL cashbacki kullanan baya kişi gördüm. Emin olmak için uygulamadan müşteri hizmetlerine de sordum, onlar da evet gaming gen de dahil dediler. Siz de emin değilseniz sorabilirsiniz canlı desteğe. Onun dışında cashbacki biraz anlattım ama madde madde tekrar yazayım.
Telefona iyzico uygulamasını indirin.
Telefon numaranızı kullanarak kayıt olun.
Sonra hesaba ilk girdiğinizde zaten en üstlerde size sıra sıra kampanyalar gösterecek.
Oradan ilk alışverişine 300 TL kazan gibi bir şey yazan bir kampanya var.
Ona katılacaksınız, tabi kayıt olduğunuz hesapla daha önceden bir alışveriş yapmamış olmanız gerek şartları sağlamak için.
Sonra ödemeyi yaparken iyzico ile öde seçeneğini kullanın ve kart bilgilerinizi normal bir şekilde girin. Ödemeyi yaptıktan sonra 300 tl iyzico hesabınıza yatırılacak. O parayı geri kartınıza çekemiyorsunuz ama iyzico uygulamasından sanal kart oluşturup çoğu yerde kullanabilirsiniz.
Aynısı %10 için de geçerli.