Rolden
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gigabyte B550M DS3H REV 1.7
MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G
Ryzen 5-5600
Kingston 16 Gb 2400 mhz ram
Cooler Master MWE 500 Power Supply
Cooler Master - Master Box Lite 5 Kasa
İyi sosyaller klavye konusunda pek bilgim bulunmamakta. Yapay zekaya sorduğumda bana isteklerim doğrultusunda 2 tane klavye önerdi.
İstediğim özellikler arasında %100 olması, kaliteli bir mekanik dizilimi olması, yay sesi olmaması kronik sorunu olmaması, hissiyatını çok iyi olması, sessiz bir klavye olması bulunuyor. Ayrıca Türkçe layout olmasını da istiyorum bundan dolayı Corsair K70 daha yakın geldi fakat önerileriniz doğrultusunda Türkçe layout olmayıp çok kaliteli bir ürün var ise söyleyebilirsiniz.
Bu klavyeler kendi fiyat bandında satın almaya değer mi?
www.akakce.com
Ayrıca birçok benzer konuda daha önce duymadığım markaların ürünleri öneriliyor klavye sektöründe az bilindik markalar daha iyi ürünler mi çıkarıyor?
İstediğim özellikler arasında %100 olması, kaliteli bir mekanik dizilimi olması, yay sesi olmaması kronik sorunu olmaması, hissiyatını çok iyi olması, sessiz bir klavye olması bulunuyor. Ayrıca Türkçe layout olmasını da istiyorum bundan dolayı Corsair K70 daha yakın geldi fakat önerileriniz doğrultusunda Türkçe layout olmayıp çok kaliteli bir ürün var ise söyleyebilirsiniz.
Bu klavyeler kendi fiyat bandında satın almaya değer mi?
Asus ROG Strix Scope II RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope II RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope II RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ayrıca birçok benzer konuda daha önce duymadığım markaların ürünleri öneriliyor klavye sektöründe az bilindik markalar daha iyi ürünler mi çıkarıyor?