5000 TL koltuk önerisi

Bütçe
5000
Bu kadar araştırma sonucu ne aldığınızı merak ettim doğrusu

Bu kadar araştırma sonucu ne aldığınızı merak ettim doğrusu
Alamadım malesef. Zio exvega gibi fiyati yuksek marka modellerde bile pek cok kisi pisman olmus sıkıntı yaşamış. 2. el saglam hp omen almak istiyorum ama bulundugum sehirde satan yok. Kargolama olayinin fiyati tuzlu. Şuan ne yapacagim bende bilmiyorum.

Bende aşırı kararsız kaldım tüm markalara çok olunmsuz yorum var
6 7K bir sandalye vericez gıcırdyacak veya sallanacak çok sinir bozucu olur

Bende aşırı kararsız kaldım tüm markalara çok olunmsuz yorum var
6 7K bir sandalye vericez gıcırdyacak veya sallanacak çok sinir bozucu olur
Evet bence az para degil 8-10k alip kullanamadan 2. günü ürün elimde parcalanirsa cok üzer zaten ülkede iade vb. konuları her firma için geçerli değil. Kargoda bakin kargocuya tutanak tutturun olayi var mesela sirf bu yok diye bile haksiz cikartirlar.

Eger garanti suresi icerisinde parca kirilirsa size yenisini alma linkini atiyorlarmis.
Bilmiyorum belki yaşayanlar vardır ama ben tekerin içinde küçük bir kırık olduğunu söyledim 2 tane yeni teker gönderdiler.

Valla ben kaç haftadır bakıyorum karar verip alamadım bu gidişle alamıyıcam heralde

@k0ca kafa hocam hala kullanıyor musunuz, memnun musunuz? Koltuk belinizde ağrı yapıyor mu ve rahat mı? Bende almayı düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…